الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
من تعیین جنسیت نکردم، چون بچه ندارم ، برام فرقی نمیکنه، هزینه میکرو با داروهاش و سونو و ویزیت، کلا شد ۱۰ میلیون، ولی فکر کنم تعیین جنسیت ۳ یا ۴ تومن بیشتر بشه
فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
منم ۳۴ سالمه، پارسال یه بار آی یو آی انجام دادیم منفی شد، دیگه به خاطر کرونا عقب انداختم، الان فقط ۳ تا تخمک داشتم با کلی تزریق دارو، که یکیش بالغ بود، اگه این نشه دفعه بعد تخمک اهدایی باید بگیریم
منم ۳۴ سالمه، پارسال یه بار آی یو آی انجام دادیم منفی شد، دیگه به خاطر کرونا عقب انداختم، الان فقط ۳ ...
ایشالا که میشه ... من از وضعیت خودم فعلا خبر ندارم ولی شوهرم آزواسپرمه ، ایشالا تو نمونه برداری اسپرم پیدا کنن وگرنه میگن اهدایی بگیرید