2777
2789
عنوان

آزمايش هورموني

523 بازدید | 20 پست

سلام.امروز  كه روز دوم پريودم بود رفتم آزمايش هورموني دادم 

بعد از خونگيري مسولش به قسمت ساعد دستم آمپولي تزريق كرد و گفت تا دوروز آب نخوره و تحريك نشه بعدش حتماً بيا جاي آمپول رو بهم نشون بده.كنجكاو شدم بدونم چه آمپوليه كسي ميدونه؟

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋

آزمایش هورمونی واسه چیه

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
آزمایش هورمونی واسه چیه

تو اقدامم ،باردار نشدم دكتر برام نوشته

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه عزیزم من نمیدونم چیه

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 

😳😳

كاش از خودش ميپرسيدم هرچي تو نت سرچ ميكنم چيزي ننوشته

منم دیروزهمین ازمایشودادم ولی برامن چیزی تزریق نکردمیشه بپرسم مشکلتون چی بود

يك سال و نيمه اقدامم باردار نشدم

البته همسرمم آزمايش داد اسپرمش ضعيفه ولي دكتر براي منم اين آزمايش ها بعلاوه عكس رنگي ،آزمايش ذخيره تخمدان و پاپ اسمير نوشته

اصلا تو ازمایشگاه امپول تزریق نمیکنن 😰

پس چرا به من تزريق كردن😳😳😳😳

معلوم‌نیس چی بوده 😱 فردا حتما برو بپرس این چ‌امپولی بوده 

گفت پنج شنبه بيا جاي آمپولتو ببينم حتماً ميپرسم

بچه ها خودم از ديروز كلي سرچ كردم تا بالاخره پيدا كردم.

اون آمپول تست ppd هستش يعني تست بيماري سل نهفته كه باعث چسبندگي لوله هاي رحمي ميشه.سل البته به ريه ها حمله ميكنه ولي در مواردي كه علايم ريوي نداره به رحم و لوله ها ميره و در نهايت باعث ناباروري ميشه.

اون آمپول هم مقداري از باكتري سل هست كه به زير پوست ساعد تزريق ميكنن و بعد از دو روز اگر قرمز و متورم نشد كه چيزي نيست ولي اگر علامتي نشون بده نشونه ى سل نهفته است،براي همينم به من گفت دو روز ديگه حتماً بيا جاي آمپولتو ببينم براي تفسير اين آزمايش لازمه.

اين تست لازمه چون تو ايران انگار بيماري سل رو مردم دارن و خيلي ها هم نميدونن كه دارن

نه عزیزم من نمیدونم چیه

نوشتم دليلشو دوست داشتي بخون