2777
2789
عنوان

مجری بی ادب

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 45 پست
اره بعدش فک کنم بهش تذکر دادن .گفت اصلا به من ربطی نداره .دختره هم گفت اره دقیقا بهتون ربط نداره&nbs ...

خوب کاری کرد دختره 

خاک برسرش عقده ای

منم ی دخترخاله دارم تا ی مجرد بش میگه سلام سریع میگه هنوز شوهر نکردی کککک هووووف ی روز اخر دهنشو جر میدم

همسرم دلیل من است. 💜🌱

بابا خودشم ازدواج نکرده که

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احساس حقارت میکنم وقتی زاده ی ایرانم  حیف که اقبال بامن و امثال من یار نبود و تو این جهنم دره ...

همیشه مرغ همسایه غازه 

منم از این وضع راضی نیستم اصلا و انشالله اگر بشه تا چن سال دیگ از اینجا میرم 

اما حداقللل انقد خودمو حقیر نمیکنم ب جایی ک توش زاده شدم افتخار میکنم

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم

خب فک کن شاید فامیلاشون دارن میبینن 

خب آره عزیز اینم هست

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
همیشه مرغ همسایه غازه  منم از این وضع راضی نیستم اصلا و انشالله اگر بشه تا چن سال دیگ از اینجا ...

نظرت قابل احترامه 

ولی واسه ما نسل جوون زندگی تو این کشور یعنی مرگ تدریجی

🌟🌙Αλλάχ♪❤️"جِسمـ مَن                                                                              قَلبِـ مَن                                                                              روحِـ مَن                                                                                    "  یکـ به یکـ تورا صدا میزنند .."تو" و خود"تو"چه‍ هستی که‍ اینگونه‍ تمامـ مرا به‍ تلاطمـ در آوردی؟!....                                                       {حُـــــسیـن(ع)}                                     مَرا محکمـ در آغوش خود بگیر ،چرا که‍ مهربون تر از آغوش تو هیچـ کجای اینـ دنیا ندیدمـ•••♪عِــزرائیل                   ^الهمـ عجل الولیکـ الفرج^

به نظر منم ملیت افتخار نیست .اون فرهنگ و تمدنه که قابل افتخاره

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
اره بعدش فک کنم بهش تذکر دادن .گفت اصلا به من ربطی نداره .دختره هم گفت اره دقیقا بهتون ربط نداره&nbs ...

چه بهتر خوب جوابشو داد

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
همیشه مرغ همسایه غازه  منم از این وضع راضی نیستم اصلا و انشالله اگر بشه تا چن سال دیگ از اینجا ...

احسنت چقد قشنگ گفتین .. منم الان میخواستم همینارو بگم .. ولش کنین بعضیا واقعا درکشو ندارن درسته همه از این وضع ناراضین ولی من واقعا راضی نیستم به ایران توهین کنم

🌹

دختره هم باید میگفت هم سن های تو هم دهنشون رو به اندازه باز میکنن

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!