2777
2789
عنوان

بهترین روش تربیت فرزندان

620 بازدید | 77 پست

با رعایت مراحل امربه معروف و نهی از منکر ، می توانیم فرزندانمان را به بهترین روش ممکن تربیت نماییم

۱- تنفر قلبی : مانند اخم کردن ، چهره درهم کشیدن ، روی برگرداندن و ...

۲- تذکر زبانی : که از کمترین حالت شروع شده و ممکن است به فریاد کشیدن برسد

۳- اقدام عملی : اگر مراحل قبلی مؤثر نشدند نوبت به این مرحله می رسد

اگر در هر یک از مراحل بالا بچه از کار بدش دست کشید دیگر پا فراتر نگذارید و مراحل بعدی را انجام ندهید

تبصره : 

اگر مادر یا پدر می داند اقدامشان تاثیری ندارد ، نباید کاری بکنند

اگر می داند نصیحت دیگران تاثیر دارد ، باید از آنها کمک بگیرد

اگر کار بچه خطا نباشد و فقط با سلیقه شخصی والدین منطبق نباشد ، در این مورد هم بهتر است والدین کاری به کار چه نداشته باشند

اینا روش تربیتی هست؟!:/

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم

بنده خیییییییییلی مطالب تربیت فرزند رو مطالعه و پیگیری میکنم

شما برو بگرد

هییییییچ راهی برای تربیت فرزند بهتر از بازی با بچه نیست

ببین فقط بازی

هر چی میخوای یاد بدی با بازی میتونی بهش یاد بدی

یهروه فوق العاده ی تربیت فرزندم عضوم خواستی بگو لینکشو میگم

کلی کتاب خوندم مطالعه کردم به نطرم چرت ترین روش تربیتی همین بود

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد