2777
2789
عنوان

شوهرم سیگار میکشه. چی کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 53 پست

من اصلااااا خوشم نمیاد همسرم بوی سیگار بده

پدرم و برادرهام اصلا نمیکشند. خجالت میکشم

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم امیدوارم جلوی روی من نکشه .حتی تو سفر و باغ و ...

حالا یه مدت چیزی نگو ببین داره چطور پیش میره.اگه دیدی نه جسارت داره جلوی روت میکشه یا تو  خونه بگو من خوشم نمیاد.حرف دلتو بگو.

واقعا راست میگی ,ادم سیگاری رو از چندمتری تشخیص میدم....خیلیا میگن دوستام پیشم سیگار کشیدن بوش میاد ...

چجوری تشخیص میدی میشه به منم یاد بدی 

چقدر گفتیم نه فلانی اینجوری نیست و فلانی چقدر همونجوری بود   
من اصلااااا خوشم نمیاد همسرم بوی سیگار بده پدرم و برادرهام اصلا نمیکشند. خجالت میکشم

شوهرت چقدر دیر شروع کرده اگه واقعا علاقه داره.شوهر من دوران دانشجویی ولی مداوم نه مثلا دوماه بوده ۶ ماه نبوده یکسال بوده یکسال نبوده.

ولی در کل من خیلی صحبت کردم باهاش ولی درست نمیشه.ولی هیچوقت با لباسی که سیگار کشیده تو جمع و مهمونی نمیره.حتی نه خانواده خودش نه من خبر ندارن.

تو ام باهاش بکش

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
اره.مثلا یه ادم علاف بیکار سیگار بکشه آدم حالش بهم میخوره ولی یه دکتری وکیلی کسی سیگار بکشه جذابه😐ب ...

کاملا موافقم 😂

منم از ادمای موفق ک سیگارین خوشم میاد ولی در حالت عادی اصلا نمیتونم سیگاریا رو تحمل کنم 😄

بازخوبه رعایت میکنه.

اره کلا پدرو مادرش اگه بفهمن   خیلی ناراحت میشن..کلا شوهرم خیلی باادبو باشخصیته خیلی، نمیدونم چرا سیگار میکشه😐😐

میگه کارم سخته فشار رومه برای تفریح میکشم ☹منم اول گیر میدادم الان نه دیگه چون خودش خیلی رعایت میکنه.

خواهش میکنم بگید چی کنم.؟کاش جیم میشدم نمی دید منو

ببین عزیزم 

اصلا واکنش بد نشون نده باشه 

خیلی آروم و خونسرد باهاش صحبت کن هر چی بیشتر گیر بدی بدتر میشه بهش بگو به خاطر خودت نگرانم میتونی دیگه نکشی من ناراحت میشم 

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍