2777
2789
عنوان

شوهرم سیگار میکشه. چی کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 53 پست
کاملا موافقم 😂 منم از ادمای موفق ک سیگارین خوشم میاد ولی در حالت عادی اصلا نمیتونم سیگاریا رو تحمل ...

دقیقا😅😅😅

بعد کلا جالبه اکثر دکترا یا سیگارین یا چیز دیگه مصرف میکنن.فک کنم چون کارشون سخته.مخصوصا دندونپزشکا خیلی دیدم دودین😅

منم اول مشکل داشتم ولی دیدم نمیشه کاری کرد فقط نذاشتم قبحش بریزه

به هیچ عنوان جلوی من نباید اینکار بکنه 

چه من چه خودش اسمشو نمیبریم اسمشو گذاشتیم بی تربیت 

مثلا میگم بوی بی تربیت میدی 

وقتی بوشو میده نباید بیاد طرفم 

توی فضای خونه اصلا نباید بی تربیتی کنع.

خانواده منم نباید بفهمن

خودمم روش زوم نمیکنم که فکرم ناراحت بشه چون بنودش دارع ضرر میزنه

خدایاشکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا😅😅😅 بعد کلا جالبه اکثر دکترا یا سیگارین یا چیز دیگه مصرف میکنن.فک کنم چون کارشون سخته.مخصوص ...

چرا من ندیدم پسسس 

پزشک سیگاری زیاد دیدم ولی دندونپزشک سیگاری نه، اکثرشون پاستوریزه‌ان 😅

ولی خب هرچقدر از سیگاری خوشم میاد ولی از کسایی ک چیز دیگه میکشن یا کصرف میکنن بدم میادد

یعنی خود سیگاری بودنه مهم نیستا ولی ترسم از اینه نکنه حالا ک سیگار میکشه چیزای دیگه‌ام بکشه یا امتحان کرده باشه 😅

چرا من ندیدم پسسس  پزشک سیگاری زیاد دیدم ولی دندونپزشک سیگاری نه، اکثرشون پاستوریزه‌ ...

شاید شهر ما دندونپزشکاش موفنگین😂😂😂😂

کلا کار دندان سخته از صبح دکتر با گردن کج رو دندون کار میکنه اکثررا آرتروز گردن دارن 

اتفاقا یه پیج دارم شوهر خانمه جراح دهان و فکو صورته میگه همسرم سیگاریه😁

نه ببین کسی که اهل چیزای دیگست زیر ۲۵ سال دیگه شروع کرده..دیگه مثلا یه مرد ۴۰ ساله نمیاد تریاکی بشه که..

تو ام باهاش بکش

من ک اصلا بلد نیستم و میدونه متنفرم

اگر بخوام بکشم میدونه لجبازی میکنم و  بدتر میکنه

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.
شاید شهر ما دندونپزشکاش موفنگین😂😂😂😂  کلا کار دندان سخته از صبح دکتر با گردن کج رو دندون کا ...

شوهر منم چند وقته کارش خیلی سخت شده

منم کارم زیاده. نمیرسم بهش . میتونه مال اون باشه؟

کلا اخلاقش تنده و من خیلی نمیتونم بهش برسم. همیشه ازش دور میشم

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.
شوهر منم چند وقته کارش خیلی سخت شده منم کارم زیاده. نمیرسم بهش . میتونه مال اون باشه؟ کلا اخلاقش ت ...

شاید احتمالش هست..ببین مردا مثل ما نیستن تا سختی دیدن برن با کسی دردو دل کن خودشونو خالی کنن.بعضیا تحمل میکنن سکوت میکنن بعضیا نمیتونن به یه چیزی مثل سیگار پناه میبرن تسکین بدن خودشونو..

شما سعی کن از در دوستی و محبت وارد شی بیشتر بهش توجه کن.قطعا شرایط بهتر میشه

من ک اصلا بلد نیستم و میدونه متنفرم اگر بخوام بکشم میدونه لجبازی میکنم و  بدتر میکنه

میدونم ولی یه جوری خودتو پایه نشون بده!

لازم نیست کنارش بشینی دود کنی!

همین که دهنت بو سیگار بگیره، ته سیگار تو اتاقتون پیدا کنه یا پاکتشو تو کیفت کافبه! 

شاید کنار گذاشت ولی خب سیگار موردی نداره اگه تو خونه نکشه

بابای من بعد چندین سال، فقط موقعی ک ترسید ترکش کرد! چقد بیماری اومد سراغش.. 

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
شاید شهر ما دندونپزشکاش موفنگین😂😂😂😂  کلا کار دندان سخته از صبح دکتر با گردن کج رو دندون کا ...

اره خب ولی الان اکثرا دوس دارن همه چی امتحان کنن واسه یه بارم ک شده حتی تا ۳۰ سالگی