2777
2789
عنوان

حوصله ندارم با كودكم بازي كنم😔

543 بازدید | 41 پست

سلام،خوبين؟بچه ها مدتيه كه ديگه حوصله ندارم با دخترم بازي كنم،در حالي كه قبلأ همه ي وقتم براي اون بود،سه سال و نيمه ست ،وهروقت ميگه بازي كنيم من يه جوري فرار ميكنم،ديگه خسته شدم،هيچ وقتي براي خودم نيست،همه ش كارهاي خونه و بچه،در نهايت هم عذاب وجدان دارم،براش كارتون ميذارم،در حالي كه تو اين سه سال اصلأ نذاشته بودم به تلويزيون و اين چيزا عادت كنه،ولي الان سه چهار ماهه با كارتون مشغولش ميكنم،چه كار كنم كه دوباره مثل قبل بشم و حوصله داشته باشم؟ممنون ميشم راهنماييم كنين

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ك اصلا حوصله بازى با بچه رو ندارم بچه خودمم دنيا بياد به كارتن و شبكه پويا عادتش ميدم خودمم در كنارش تماشا ميكنم😁ولى گوشى دستش نميدم جز محالاته گوشى بدمش از گوشى متنفرم

عاجزانه التماستون ميكنم به پاتون ميوفتم توروخدا توروقران تورو به اباالفضل العباس قسَمتون ميدم واسه شفاى مادرم دعا كنيد جونم مادرمه عمرم مادرمه همه كسم مادرمه جون بچه هاتون قسم واسه شفاى مادرم دعا كنيد سرطان داره روزى صدبار ميگم خدايا چرا اين سرطان رو به من ندادى بجاى مادرم؟؟؟؟ديگه اشكى نمونده كه بريزم با اينكه حامله ام ولى تمام غصه هاى عالم تو قلبمه من بخاطر فشار عصبى و بيمارى اعصاب شايد خيلى جاها اونجور كه بايد با مادرم رفتار نكردم اميدوارم حلالم كنه منو ببخشه من مثل سگ پشيمونم قسم ميخورم بجان بچم اگر روزى مادرم چيزيش بشه خودمو ميكشم😭😭😭😭😭😭😭😭

من دیروز تو یه پارک دیدم یه خانمه با بچش اومد کلی باهم بازی کردن و خانمه حساس بود یه پارچه اورده بود پهن کرد رو نیمکت باهم تشستن خوراکی خوردن خیلی حال کردم

پریروزم یه خانمه با پسرش اومده بود پارک کلی تو سر و کله هم زدن 

یکی کاربرا اینجا بود میگفت بچم از بس حرف میزنه هندزفری میزارم🤣🤣🤣 بعدشم توام حوصله وقت میخوای دیگ ...

من داداشمو گفته بودم😂😂😂😂😂😂ازبس حرف میزنه هندزفری میچپونم تو گوشم

دچار ِ عشق ِ تو که می شوم دلم از ذوق سوت میکشد.. عجب تفاهمی داریم ما تمام ِ دغدغه ام این است زودتر به دنیا بیایی. زودتر باسواد شوی با سواد ِ عشق. تا بفهمی که جان ِ من چقدر تو را عاشق است نازکم دلیل ِ این همه رعایت ِ عاشقی ِ من حضور ِ توست جانکم. به من نگاه کن ببین چگونه دوستت دارم چگونه وقتی حتا نمیبینمت ، بیشتر دوستت دارم. از کنار ِ باغ ِ خاطراتم که رد می شوم تو بهترین خاطره از تمام ِ امسالی... عزیزکم چه خوب که هستی چه خوب که قرار است بیایی تا قاصدک بچینیم برای هم آرزو کنیم چه خوب که من قرار است مادرت باشم قرار است به جان من قسم یاد کنی قرار است صدایم کنی قرار است هزار بار برایت لالایی بخوانم تا بخوابی... و وقتی که خوابی دلشور ه داشته باشم که مبادا کابوس ببینی... قرار است برایت و ان یکاد بخوانم که چشم زخم نبینی قرار است با تو راه روم که یاد بگیری ...زمین نیفتی. و هزار قرار دیگر که فقط خدا میداند چقدر شنیدنی و ُ دیدنیست. تو از خورشید هم برای من گرم تری از ماه هم زیبا تری😍❤ ۱۴۰۰/۰۱/۲۶

فکر کنم همه افسردگی کرونا گرفتیم

منم همین طور شدم

پسر من هم شش سالشه

قبلا باهاش بازی می کردم ولی الان حوصله ندارم

باردارم هستم و از کار خونه هم خسته میشم

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود!

منم اینجوری ام. حوصله بازی ندارم. اینا همبازی میخان طفلیا.... 

۱۴۰۱/۱/۱۰   امروز صدای قلب کوچولوشو شنیدم. بهترین حس دنیا😍 دعا کنین بمونه برام💚 از سقط متنفرم دیگه نمیخام تجربه ش کنم😢 انشالله خدا برای همه ی اونایی که منتظرنی نی هستن معجزه کنه. آمین💋💚💜💙💛۱۴۰۱/۲/۱۷  امروز رفتم سونوی ان تی....گف نی نی م دخمله😍خدایا ازت ممنونم که هوامو داری💄💅👠👗👸💗۱۴۰۱/۲/۲۲ امروز دکتر گف چون توی فامیلتون مشکل ژنتیک دارین حتما برا نی نی ت ازمایش سلفری بده. هزینه ش خیلی زیاده. فقط خداکنه بچه م سالم باشه😢۱۴۰۱/۳/۷هنوز جواب سلفریم نیومده جون به لبم کرده این آزمایشگاه. 😕اگه به لطف خدا سالم باشه میخام به خانواده همسرم بگم که باردارم. 😐۱۴۰۱/۳/۸امروز جواب آزمایش سلفریم اومد. خداروشکر بچه م سالمه😍😍از خوشحالی به مرز سکته رسیدم😜💃۱۴۰۱/۳/۲۸امروز بدترین روز زندگیمه حس میکنم کیسه آبم پاره شده. نصف شب که شوهرم بیاد میرم زایشگاه براچکاپ.....خدایا دخترمو از تو میخام فقط😭😭۱۴۰۱/۳/۲۹خدایاشکرت مشکلی نبودـ ترشحاتم مال کیستی هست که تو تخمدون چپم رشد کردهـ .بچه م سالمه....عاشقتم خدای خوبم😍😍😘😘1401/6/27امروز 32هفته م رفتم واسه وزن نی نی .دکترگف وزنش کمه 1600.شایدم صد گرم کمتر یک هفته هم کمتر از سن بارداریمه😓🥲کیست توی تخمدانمم خیلی بزرگ شده همش آبه خدا کنه نترکه برام شر درست نکنه🥺🥺وضعیت بچه مم بریچ هست فعلا سزارین پیش رومه😑خدایا امروزم دلم گرفته دخترمو مثل همیشه میسپارم به خدت. 💚التماس دعا مامانای مهربون نی نی سایت💚1401/7/21بلخره نی نی من امروز شش روزه شده. با وزن 1900تو هفته سی و پنجم بارداری دنیا اومد.....متاسفانه مسمومیت حاملگی دچار شدم و با فشار20اورژانسی سزارین شدم‌‌....خیلی خیلی ریزه.یک‌کم هم وزن ازدست داده. خدایا کمکم کن دختر نازمو بسلامت بزرگش کنم و این روزای سخت تموم بشه❤️اینم از خاطرات تلخ و شیرین بارداری من.🌷🌷🌷🌷💚وزن یکماهگی2400🧡وزن دوماهگی3600💙وزن چهارماهگی5100♥️وزن شش ماهگی 6200🩵وزن نه ماهگی 7200🩷وزن یکسالگی۸۵۰۰😍😍۱۴۰۲/۷/۱۵اولین تولدت مبارک عشقم🎉🎉🎉🎉وزن 16ماهگی 9500💚وزن۱۸ماهگی ۱۰🩷وزن دوسالگی 11
یه تایمی برای خودت بگذار احتمالا داری افسرده میشی 

تو اين وضعيت كه چند ماهه تو خونه هستيم،هركاري كه بكنم بازم تو خونه ايم و دخترم پيشمه،هيچ كاري رو نميتونم تموم كنم از بس كه بينش بايد به كارهاي مربوط به دخترم يا خونه برسم،اينجوري كه ميشه ديگه حوصلم نميشه دوباره شروع كنم