2777
2789

یه گروه هست دمنوش و پکیج برا مشکلات اینا میده منم خواستم مزاج شناسی شم میدونم طبعم سرده بعد گفت مزاجت سرد و خشکه و سودا داری گفت تومور میگیره ادم سرطان میگیره کیست میگیره هزار جور مریضی ....😢

برا نی نی دار شدنم صلوات بفرستید. 💔

وا خدائه مگه😒

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم فیبروکیست سینهام گفت وااای چرا دیر اقدام کردی الان سینهاته پس فردا مشکلات رحم پس فردا گوارشت پس فردا مشکلات پوستی گفتم تو اقدامم گفت صد در صد جنین سالم و باکیفیتی نخواهی داشت ایقد من ترسونند حد نداره 

گفتم فیبروکیست سینهام گفت وااای چرا دیر اقدام کردی الان سینهاته پس فردا مشکلات رحم پس فردا گوارشت پس ...

دیوونه بوده بابا ول کن لابد ترسوندت بری ازشون خرید کنی هر روز ی چیز به خوردت بدن

دیگه گفت دمنوش دارم پکیچ باروری داریم باید حتما درمان شید گفتم باش حالا بصبر اوف خیلی استرس وارد کرد داشتم زندگیمو میکردما 

[QUOTE=148054575]بله اگه سودای بدنت بالا باشه...مستعد سرطان و تومور هستی....سودا تو یه قسمت ازبدن زیاد میشه ...مثلا م ...[/QUOTEبالا که نیست طبعم کمی سرده 

دیوونه بوده بابا ول کن لابد ترسوندت بری ازشون خرید کنی هر روز ی چیز به خوردت بدن

میدونستم مزاج سودا بده ولی این دیگه ...گفتم فیبروکیست اکثر خانمها دارن اصلا دکتر گفته بیماری حساب نمیشه مال تغییرات بلوغه میگفت نه همچین چیزی نیست اصلا نظر دکترا قبول نداره