2777
2789

الان یکی تاپیک زده بود برا دهه هشتادیا همه اومدن گفتن واییی چقه احمقین ک ازدواج کردین و چقدر بی شعورین و دهه هشتادیا همه به خاطر رابطه زود ازوداج میکنن 

اخه عزیزای من این چه حرفیه میزنید منم دهه هشتادی ام خیلی بهم بر خورد ینی چی ک همه دهه هشتادیا خرابن خجالت داره والا میخوام ببینم اونی ک اینجوری حرف میزنه خودش چه جور ادمیه این همه میگن کسیو زود قضاوت نکنید پس چی شد چرا اینقدر زود کسیو قضاوت میکنید حالا شما با کودک همسری مشکل داری نمیشه ک بیای یک ک تو سن کم ازدواج کرده رو شخصیتشو کلا ببری زیر سوال 

اندکی فکر کردن هم بد نیست 

چقدر گفتیم نه فلانی اینجوری نیست و فلانی چقدر همونجوری بود   

ماکه هرچی دیدم رفته تو پربازدیدا چی میگی؟

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )  به کبودی  یاس هزار تا رگ دارم هزار تا دوست❤ ولی یک شاهرگ دارم یک تک رفیق.مهم نیست چنتا ستاره بهم چشمک میزنه من همیشه نگاهم به ماهه👀🌜اگہ چیزے گفتمـ ڪ ناراحت شدے...بگو تا دوباره بگمـ😹👐به دریایی گرفتارم ک موجش عالمی دارد😎👑چیکارشی؟؟ بیچارشم💜اگه حقیقتو بگی مجبور نیستی که همه چیزو به خاطر بسپاری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی همچین چیزی نگفته بود! 

اولا افتخار نداره زود ازدواج کردن و بچه دار شدن و جوونی نکردن 

ولی سرزنشم نداره زندگی هرکی ب خودش مربوطه! 

پای عشق باشه عزیزم خودتم زیاده خواهی ❤️زندگی ادما از دورقشنگه، واقعیت زندگیشون تلخه...  برام دعا کنین بعد اینهمه... منم دعاتون میکنم بهترینارو براتون آرزو میکنم با دلای پاکتون برام دعا کنین ❤️😍🧿(تیکر بارداری نیست) روز تولدمه
دهه هشتادیا جاشون اینجا نیست

😂

پای عشق باشه عزیزم خودتم زیاده خواهی ❤️زندگی ادما از دورقشنگه، واقعیت زندگیشون تلخه...  برام دعا کنین بعد اینهمه... منم دعاتون میکنم بهترینارو براتون آرزو میکنم با دلای پاکتون برام دعا کنین ❤️😍🧿(تیکر بارداری نیست) روز تولدمه
منم هشتادی ام همیشه هم میگم انشاءالله اونی که ازدواج کرده خوشبخت بشه ولی نیاد بقیه رو تشویق کنه و به ...

توام خوشبخت میشی خانوم خوشگل از همه خوشبخت تر

منم هشتادی ام همیشه هم میگم انشاءالله اونی که ازدواج کرده خوشبخت بشه ولی نیاد بقیه رو تشویق کنه و به ...

پس ما ک 78 ایم چی میشیم اگ شما ترشیده این🤦🏻‍♀️

بله حالا توی هر شرایطی ک بوده اخه به زور شوهرش دادن 

عاشق شده 

مجبور بوده 

خلاصه هر چی ازدواج کرده بلاخره این حرفا چیه میزنید به هم خجالت داره 

چقدر گفتیم نه فلانی اینجوری نیست و فلانی چقدر همونجوری بود