2777
2789

من مامانم گرفته متاسفانه😔

عكس ريه نشون داد درگيره15 درصد

بعد قرص و سرم اينا مصرف كرد

مايعات و اب هويج وسوپ اينا بهش داديم

روزاي اول بي اشتها بود تب ولرز داشت سردرد تنگي نفس خيلييي كمم درد قفسه سينه داشت

الان كه چهار پنج روز ميگذره خداروشكر بدون استامينوفن نه تب داره نه سردرد اشتهاشم باز شده تنگي نفسم نداره

فقط يكم بي حاله هنوز

يعني داره خوب ميشه؟من خيلييي نگرانم؟

ميگم هفته ديگه بريم دوباره از ريه اش عكس بندازيم مطمئن شيم خوب شده

از طرفيم ميترسم بدتر اونجا باز بگيره اگرم خوب شده.

كسي تجربه اي داره كمكم كنه توروخدا خيلي ناراحتم

خيلي ميترسم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ميديم خودمم قشنگ احساس ميكنم داره خوب ميشه رنگ و روش برگشته راه ميره كار ميكنه اما همش ته دلم ...

حتما عکس بندازین

یه مازندرانی باتعصب😎🙌                               امضا ندارم انگشت میزنم😐☝🔵

داره خوب میشه عزیزم

دمنوش اویشن من خوردم عالی بود ولی اگه فشار دارن کم بده بهشون

برن و بیان مایعات بخورن

ابگوشت ،سوپ ،اب، ابمیوه ،فالوده گرمک،آب همراه ماست و یکم نمک،چایی کمرنگ،بخور کاهجو،آبجوش عسل همراه چند قطره آب لیمو تازه،باد مستقیم نخوره بهشون

اب هویج و اب سی هم عالیه

شاید آن که جسارت عصیان دارد،شجاعت توبه نیز داشته باشد.شاید آنکه خدا مجال سرکشی داد،فرصت بخشیده شدن هم داده باشد!(برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستین اگه دوست داشتین🙈💜)