2777
2789
عنوان

کتاب خوناااا

363 بازدید | 12 پست
  • سلام دوستای گلم من خیلی کتاب میخونم در همه زمینه هایی رمان و روانشناسی و ....اگر کتاب خوندید که براتون جالب بودع دوسش داشتید به منم بگید برم بخونم 
  • بهترین کتابایی که خودم خوندم رمان ====ملت عشق -سه دختر حوا که ادامه همون ملت عشق هست تازه اومده و عقاید یک دلقک -و چهار اثر فلورانس  اسکاول شین که بهترینه عالیهه حتما بخونید - و از دولت عشق  اینمم عالیههه--وقورباغه ات  را قورت بده برای غلبه بر تنبلی و انجام بیشترین کار ها خوبه --چشم دل بگشا---دختری که رهایش کردی  رمانهه و--شفای زندگی--و دسته کتاب های خودت باش دختر یا شرمنده نباش دختر و --- خودت را به فنا نده ---و مردی که میخندد اینا رو دوست داشتم حالا شما بگید 

پدر مادر ما متهمیم

بنظرم کتاب خیلی خوبیه

به هر چی میپرستید بیخیال اسم کاربری من بشید هنوز که هنوزه خودمم نمیدونم برای چی این اسمو گذاشتم نه خودم سیگار میکشم نه سیگار دوست دارم نه شوهرم سیگار میکشه😫😫😫😫😫ممنون میشم لایک نکنید❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد از سی و سه سالگی احتمالا ادبیات روسیه رو شروع کنم.فکر کنم به اون صبر و بلوغ رسیدم دیگه😄

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند
بعد از سی و سه سالگی احتمالا ادبیات روسیه رو شروع کنم.فکر کنم به اون صبر و بلوغ رسیدم دیگه😄

من ی بار اومدم یکی از کتابای داستایوفسکی رو بخونم ۲۰ صفحه خوندم سرسام گرفتم بستمش انداختم کنار🤪😂😂😂

ب دوس پسرتون میگین مای کینگ؟؟؟!!!خود فرحم شاه رو ممد صدا میکرد✋😐😂😂
من ی بار اومدم یکی از کتابای داستایوفسکی رو بخونم ۲۰ صفحه خوندم سرسام گرفتم بستمش انداختم کنار🤪😂😂 ...

منم جنگ و صلح و شروع کردم لامصب اندازه دفترچه تلفن کارکتر داشت😂😵

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند

پیامبر و دیوانه

کوری

بینایی

قلعه حیوانات

فرنگیس

بادبادک باز

ویکتوریا

اینا بهترین هایی است که خوندم

اینا مال که میگم مال خواهرمه ۱۵ سالشه بیکار بودم خوندم واقعا عالی بود:

رویای دونده

همیشه بامن بمان

میتونی داستان های عشق های فراموش شده مثل

رابعه و بکتاش      وامق و عذرا         بهرام او گل اندام

ویس و رامین     امیر ارسلان و فرخ لقا   

نور جهان جهانگیر     گلشاه و ورقه   سامسون و دلیله

همای و همایون     رومئو و ژولیت       

تک تک تو کتاب فروشی ها پیدا کنی  

چیزی که آدم رو زمین میزنه باور کردنی نیست باور نکردنه...  ▷ ◉──────── ♪♡

کتابهای ریچارد باخ

کتابهای برتراند راسل 

کتابهای گابریل گارسیا مارکز

کتابهای ژوزه ساراماگو

کتابهای کافکا

مردی به نام اوه از فردریک بکمن

عقاید یک دلقک از هاینریش بل

و دوتا از بهترین و روان ترین کتاب های روانشناسی

وضعیت آخر

ماندن در وضعیت آخر 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!