2777
2789
عنوان

دکتر هیز

18425 بازدید | 83 پست

من واسه روکش دندونم چند جلسه میرم دندونپزشکی و میام هردفه رفتم واسه قالب گیری این دکتره مسن هم هست از عمد الکی دستش با سینم برخورد میکنه.یا خودشو خیلی میاره نزدیک قشنک تابلوعه کاراش هیزبازی هست 

دیروز رفتم کار همه بیماراش انجام داد بعد من رفتم داخل قالب رو‌ک گرفت گفتم اقای دکتر تمام شد ک من برم گفت نه هنوز کار داره دستکش رو بیرون اورده بود هی دستشو میکشید رو صورتم مثل حالت نوازش خیلی ترسیده بودم منشی هم نبود الکی گوشیمو برداشتم ک حرف زدم ک دم دری اره الان میام

تنها نرو عزیزم

همراه باشه باهات دیگه خودشو جمع میکنی

ترجحا مادر یا اگر متاهلی همسرت

👸🏻من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشد باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند تو و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال، اندک باقی مانده ی جانم آزاد!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤒🤒🤒

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
وقتی میرم الکی کارشو‌طول میده بنظرتون چیکار کنم باید یه جلسه دیگه برم هنوز

این دفعه حتما با یه همراه برو

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊

چرا تنها میری😐مادری خواهری شوهری دیگه مجبور شدی خواهرشوهری با خودت ببر😕

یا اگه امکانش هست دکترتو عوض کن

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶