2777
2789
عنوان

كم كاري تيروييد بياييييييد

383 بازدید | 42 پست

دوستان من كم كاري تيروييد دارم ، شش ماه پيش از دادم tsh شده بود ٦/.  روزي نصف قرص خوردم جمعه ها يكي ، الان دوباره از دادم tsh شده ٤/٢ 

الان چرا بالا رفته دوباره ؟ ناراحتممممم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

منم چند وقت پیش چکاپ کامل دادم دکتر گفت تیروعید در‌میاره.یعنی نه کم کاره ونه پر کار.تمایل داره به سمت کم کاری.گفته ۳ه ماه دیگه  باید تکرار شه.کسی میدونه چکار کنم که کم کار نشه

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.
سلام منم چند وقت پیش چکاپ کامل دادم دکتر گفت تیروعید در‌میاره.یعنی نه کم کاره ونه پر کار.تمایل داره ...

بهتر پرکاریه‌ک 

گرنگهدار من آنست ک من میدانم شیشه را در بغل سنگ‌نگه میدارد.