2777
2789

بعد اینکه اون از راه بیاد ممکنه سوار تاکسی و‌مترو و بی آرتی شده باشه و بیاد خونتون و با همون لباس ها بشینه رو فرش و مبل باید چکار کرد؟ 

و اینکه شما نمیتونی وسایلشو بگیری بگی بده ضد عفونی کنم مثل موبایل..

بچه ها اینجور وقتا باید چکار کرد؟

لطفا نگید نباید بیاد یا بیجا می‌کنه بیاد به هر دلیلی ممکنه بیاد..مثل من که الان میخام تو این شرایط قرار بگیرم.طرف به خاطر یه کاری اومده اینجا و جایی ندارد بره و میخاد بیاد بین انجام کارش اینجا

بگین باید چه کرد با لباس های که ممکنه آلوده باشه

بیچاره مردم که توی این شرایط گیر افتادند

چادر من !!!! توبا من بزرگ شدی!با لحظه های زندگیم همراه بودی با من زیر باران ماندی و خیس شدی با من قد کشیدی   تغییر کردی با من زیر آفتاب گرمت شد رنگ مشکی ات زیر نور آفتاب رنگ باخت تا رنگ از زندگی ام  نبازد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما الان اگه جایی بریم هم جلو در خونه اسپری گذاشتن دستهات و اسپری میزنی. لباسهامونم میذاریم دم در . و با فاصله میشینیم.دیگه طرف خودش میفهمه که ویروس خطرناکه و شما کار خودت و انجام بده

اولا فعلا كه ميگن از لباس الودگي نميادش ظاهرا همون دست و عطسه و اينچيزهاست حتي الان ميگن از خوراكي كسي بيمار نميشه اما چرا نشه بعش گفت الكل بيار بگو گوشي اتو ضدعفوني كن از راه هم ميرسه بره دستشويي دست و صوررش رو بشوره اول از همه

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

وقتی رفت دستشو بشوره در نهایت امانت داری وسایلشو ضدعفونی میکنم بعدشم توکل میکنم بخدا

وقتی هم رفت همه جا روضدعفونی مبکنم با محلول الکل رقیق شده

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

هم ن اول اسپری الکلو میگیرم روبروش میگم ببخشیدا واجبه وگرنه هممون میگیریم

میزنم کل لباساش و دست مست. و کیف و موبایلش

والا تعازف ندارم میخاد ناراحت شه میخاد نشه

اولا فعلا كه ميگن از لباس الودگي نميادش ظاهرا همون دست و عطسه و اينچيزهاست حتي الان ميگن از خوراكي ك ...

وسایلشو میشه این‌کارو‌کرد..اما فرش و‌مبل رو‌چه‌کنم

ما الان اگه جایی بریم هم جلو در خونه اسپری گذاشتن دستهات و اسپری میزنی. لباسهامونم میذاریم دم در . و ...

من خودم هم برم‌جایی این کارو میکنم...ولی طرف رو نمیتونم مجبور کنم لباساشو عوض کنه...و اینکه باهاش راحت نیستم که بخام بهش بگم لباساتو بذار و عوض کن