2777
2789
عنوان

شوهرم نمیدونم چشه 😐

230 بازدید | 19 پست

من عقد کردم شوهرم همش برای بچه های خواهر شوهرم و برادر شوهزم کادو میخره ولی برای من به ندرت مثلا رفتیم خونشون گل خرید پول 200داد بهشون و صدتومنم ب بچشون بعد مادرشم تا یه چیزی برای من میخره یا ایراد میگیره یا میگه پولاتو جمع کن گرون خریدی  بعد شوهرم برای من یه چیزی میخره میره میگه میدونی من برای این چقدر کار کردم بعد ماشین خریده برای خودش به بچه برادرشوهرم میگه برای تو و بچه خواهر شوهرم ماشین فلزی مثل برای خودم کوچیکش رو میخرم بعد شیرینی هم میخوان ب من میگفت اول چادر سرت کن برات حرف درمیارن بعد دید من گوش نمیدم گفت بپوش من خوشم , گفت اگه با مانتو باشی من جایی نمیبرمت دوست ندارم کسی تو خیابون ببینتت میاداوایل چیزی نمیگفت من یبار بهش گفتم فلان لباس رر بپوش گفت سعی نکن سلیقه منو عوض کنی و خودش با جاریم دست میده  خیلی ولی بعد یبارم مهمونی دعوت بودیم مامانش سنجاق روسری داد گفت بزن روسریت بهش گفتم بعدها من چادر نمیپوشم و گفت اره ب کسی ربطی نداره,یبارم داشت مادرشوهرم یه چیزی تعزیف میکرد که دوستم به عروسش گفته عروسش ناراحت شده بعد مادرشوهرم گفته به پسرت بگو بهش بگه😐 از چادر,من اوایل چادری بودم به خواسته بقیه الان خواستم خوزم باشم میگه نه نمیشه و مامانش یبار گفت با استین بلند باید ساق پوشید منم گفتم خوشم نمیاد یبار مامانش ب شوهرم گفته بود زنت با زن داداشت حرف نمیزنه شوهرم اومد گفت حرف بزن نذار برات چیزی درست کنن بعدم همش میگفت ظرفارو بشور کمک کن میای خونمون در صورتی که میگن ما کاری نداریم حستون چی میگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما بایه مشاور حرف بزن گلم

عقد محضری کردین؟

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

داره گربه رو دم حجله میکشه

با احترام رفتار کن و در عین حال قوی باش. فکر کنم سنت کمه ازدواج کردی. کمی تحقیق کن و یاد بگیر. اما همیشه با احترام به همه رفتار کن

یه صلوات برای سلامتی همه‌ی مامانا و باباها
بله عقد محضری

خوشبخت بشی عزیزم⁦♥️⁩

ولی حتما بامشاور صحبت کن چون حالا میشه حرف مادرشوهر و اهمیت نداد ولی همسرت که میاد این مدلی بهت میگه باید باروش درست صحبت کنی که جروبحث و دعوا نشه ازاون طرفم بدونه مثلا ناراحت میشی یا هرچیزی

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا