2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای ممنون که جوابم دادین واقعا شما راضی هستین پیازتون توی آفتاب خشک میکنین؟ توی همه غذاهاتون میریزی ...

اره تو همه غذاها،من حاضری میخرم عزیزم،خیلی ام خوشمزست،برای همه غذا ها عالیه

اره تو همه غذاها،من حاضری میخرم عزیزم،خیلی ام خوشمزست،برای همه غذا ها عالیه

مرسی مهربونم خاطرم جمع شد من پنج کیلو پیاز خشک کردم میخواستم ده کیلو دیگه خشک کنم مونده بودم به دردمیخوره یانه شماکه توهمه غذاهات استفاده کردی راضی بودی منم باخیال راحت بقیش خشک میکنم

انشالله خدا حاجتت بده پنج تا آیت الکرسی برات میخونم عزیزم😘😘😘

مرسی مهربونم خاطرم جمع شد من پنج کیلو پیاز خشک کردم میخواستم ده کیلو دیگه خشک کنم مونده بودم به دردم ...

سلام عزیزم 

میشه بگین شما چطوری پیاز خشک کردین؟ 

من میخوام خشک کنم نمیدونم چیکار کنم 

ممنون میشم راهنمایی کنید 

رسید روزهایی که حتی شبهاش هم.روشنه👍
سلام عزیزم  میشه بگین شما چطوری پیاز خشک کردین؟  من میخوام خشک کنم نمیدونم چیکار کنم&nbs ...

سلام گلم 

شرمنده من الان پیامتون دیدم ببخشین بخدا دیرشد

البته این بگم من توی این چند وقت عاشق پیاز خشک شدم الان دیگه با اطمینان میگم بهترین کار راه انداز توی خونه پیازخشک از پیاز داغ راحت میشی و نمیخواد معطل پیاز داغ بشی فقط روغن که یکم داغ شد میریزیشون توی روغن یه شور میدی آمادست من میخوام امسال 30 کیلو خشک کنم که کلا توی سال راحت باشم مثل سبزی خشک میمونه همون طور کار راه انداز فقط این بهتر از سبزی خشک چون هر روز باید از پیاز داغ توی غذا استفاده کنی

حالا بریم سر دستور تهیه 

اول پیازات که پوست کندی و شستی بذار آبش بره بعد از وسط نصف کن و بنداز توی خرد کن دستی ریزشون کن اگرهم خردکن دستی نداشتی باید خودت ریزکنی که یکم زمان بر ولی خیلی سخت نیست و یه حوله بخر یا اگه پارچه ضخیم و مناسب این کار داری که به خودش آب میگیره اونم خوبه پهن کن کف سینی بزرگ و پیازات بریز روش بذار توی آفتاب هر دو یا سه ساعت برو زیر و روشون کن همین که آبش قشنگ خشک شد و دیدی که پیازات به هم نمیچسبن خوبه دیگه نمیخواد بری شور بدی دو یا سه روز زیر آفتاب بمونه خشک خشک میشه بعد بریز توی یه ظرف در دار بذار توی کابینت البته من چون خیلی خشک کردم یه ظرف برای دم دستی گذاشتم توی کابینت بقیش  گذاشتم توی فریزر هروقت ظرف دم دستیم تموم شد از فریزر پرش میکنم اینجوری تازه و خوشمزه میمونه ولی بیرونم هیچکاری نمیشه من سبزی خشکامم میذارم توی فریزر اگه دوسالم بمونه همون طوری مثل روز اول سبز و خوشرنگ میمونه

البته حواست باشه این کار فقط برای توی چله تابستون خوبه وگرنه پیازات میپوسن باید آفتاب انقدر داغ باشه که پیاز سریع خشک بشه 

از پیاز خشک برای پخت و پز راحت تر و سریعتر غذا در  ستوران ها و یا حتی تو غذا های خونگی میشه ازش استفاده کرد

پیاز خشک نمونه های مختلفی داره مثل پیاز خشک درجه یک و پیاز خشک اسیابی که پیاز خشک درجه یک رو میشه مستقیما در پخت و پز غذا استفاده کرد و پیاز خشک آسیابی برای پودر کردن و آسیاب کردن استفاده میشه.

برای خرید و دیدن قیمت پیاز خشک عمده میتونید وارد سایت فرداد فود بشید و اطلاعات بیشتری از این محصول بگیرید فردادفود صیفی جات خشک دیگه مثل پاپریکا خشک و گوجه خشک و سیر خشک اسلایس شده و ... هم داره که میتونه برای خرید راهنماییتون کنه

fardadfood.com

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز