من ازکربلا یکی گرفتم هرجامیرفتم همه عاشق چادرم میشدم متاسفانه روش شامپوحاله ریخت وتیکه تیکه رنگش ابی شد توکرمانشاه پارچه گرفتم دادم خیاط مث همونو واسم دوخت فقط اشتباهم این بود که پارچه با عر ض۱۸۰ گرفتم دیگه ازپشت خط نخورد اگه جایی پیداکردی بده حتما ازپشت خط بخوره
من ازکربلا یکی گرفتم هرجامیرفتم همه عاشق چادرم میشدم متاسفانه روش شامپوحاله ریخت وتیکه تیکه رنگش ابی ...
دقیقا عین من یه بار خودم خریدم به بار سفارش دادم مادرشوهرم واسم آورد اونقدر پوشیدمشون که رنگ و روشون رفت😄😄
واقعت قشنگ و راحته اصلا تو ایران مثلش پیدا نمیشه
در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ رفت؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه دوخت خاص داده که ایرانی ها بلد نیستن ولی چادر عربی اصیل خیلی زیاد شبیهشه اونم خوبه
در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ رفت؟
تهران مرکز یاس رو میشناسی؟به پاساژه کلا واسه حجاب و چادر و ....
اونجا هم ندیدم
یه بار دیگه مشرف بشیم کربلا بخریم ان شاءالله😊
زبان هر انسان، آیینهی درون اوست! آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته میشود؛ میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است. استاد_شجاعی
من یدونه داشتم از کربلا گرفته بودم خییییلی سنگینن ک..مونده بودم خانوماشون تو اون گرما چجوری میپوشن ا ...
همون سنگینی اش باعث میشه روی سر بمونه
الان دوخت ایرانی دارم عربی اصیل همش میفته از روی سر
مشهد خانه حجاب صدف هست عبای عراقی داره خیلی هم قشنگه درز هم داره ارسال هم دارن
پیج دارن؟