2777
2789
عنوان

صفر تا صد دررفتگی مادرزادی لگن

63 بازدید | 13 پست

سلام به همگی ! یادمه پارسال که فهمیدم دخترم دررفتگی لگن داره و باید عمل شه مثل دیوونه ها توی سایتا میگشتم تا کسی از تجربه ش گفته باشه و من بخونم تا شاید آروم شم ولی نبود که نبود اگرم بود خیلی خیلی محدود و در حد چند تا جمله … امروز اومدم کل تجربه مو صفر تا صد بگم تا شاید کسی خدای نکرده اگر بچه ش این مشکل و داشت یه مقدار از فشار روانیش کم بشه

دختر من راه نمیرفت یعنی دیر راه رفت و من وقتی میبردمش دکتر میگفتن طبیعیه دیر نکرده ۱۵ ماه و نیمش بود که راه افتاد وقتی هم راه افتاد غیرطبیعی راه میرفت منم از یه دکتر وقت گرفته بودم تا ببرمش پیشش و خیالم راحت بشه و خب واسه آخرای دی بهم وقت داده بود تا ۳ دی ۱۴۰۳ که دوستای مامانم اومدن خونه مامانم و وقتی راه رفتن دخترم و دیدن یکیشون گفت فامیل ما اینجوری بود مشکل از لگنش بود و عملش کردن خوب شد

اینو که گفت من شدم اسپند روی آتیش و گفتم نمیتونم سه هفته صبر کنم و انقدر دنبال ارتوپد گشتم توی نت و زنگ زدم تا بالاخره یه دکتری رو پیدا کردم که واسه همون روز بهم وقت داد

به اسم دکتر بهامین عطار توی نیاوران

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی سایتشون نوشته بودن کلینیک ارتوپد اطفال درصورتیکه اینطور نبود و ایشون ارتوپد بزرگسال هستن و به ما گفتن حداقل باید دو ساعت منتظر بمونید که پدر من یه مقدار صداش رفت بالا و گفت من بچه ۱۷ ماهه رو چطور اینجا دو ساعت بنشونم چرا به ما توی تلفن نگفتید و این صحبتا که یه سرپرست طوری داشتن که خانم بود و آدم خوبی بود ما رو زودتر فرستاد داخل … نگم براتون که دکتر وقتی بچه رو خوابوند معاینه کنه پاهاشو جمع کرد تو شکمش و گفت یه پاش پایین تر وایمیسته و از من پرسید خودتون یا پدرش بیماری زمینه ای ندارید گفتم نه 

نوشت برای عکس و پشت مطب یه بیمارستان بود حدوداً یک ساعت طول کشید تا بگیریم و دوباره بیاریم پیش دکتر من داغوووون بودم فقط میگفتم خدایا پاهای بچم کوتاه بلند نباشه 

عکس که حاضر شد دکتر دید گفت دررفتگی لگن داره و باید عمل بشه هر دو طرفش دررفتگی داره پای چپش شدیدتره و گفت هر دو رو همزمان عمل میکنم توی بیمارستان فرمانیه ۲۳۰ تومن دستمزد میگیرم ۷۰ تومن هم هزینه بیمارستان و هزینه های جانبیش میشه

اون شب به من چی گذشت بماند

روز بعدش من از شدت فشار عصبی زیر سرم رفتم چه روزایی بود خدا برای کسی نخواد بعد از اون هم دنبال دکتر گشتن شد کارمون یه دکتری بود به اسم حاج زرگرباشی که بصورت آنلاین ویزیت کرد عکسارو دید و گفت باید عمل بشه جدا جدا عمل میکنم و از وسط با یه میله بهم وصل میکنم (متد عمل) جدا جدا یعنی یه پا عمل بشه از زیر بغل به پایین بچه میره تو گچ به مدت سه ماه بعد که اون درست شد چند ماه بعدش دوباره پای بعدی عمل میشه گفت واسه هر پا هم ۱۰۰ میلیون دستمزد میگیرم

(عکسای قبل از عمل رو هم میذارم تا ببینید)

یه دکتر دیگه به اسم پنجوی پیدا کردم که ایران نبود

یه دکتر دیگه به اسم بغدادی پیدا کردم که منشیش گفت ایران نیست یه دکتر دیگه رو به جای خودش گذاشته به اسم ابراهیمی نسب

هرچی از بیشعوری این دکتر بگم کم گفتم

وقتی اومد تو اتاق که جواب سلام نداد انگار ارث پدرشو خورده بودیم بعدم اصرار داشت بچه رو معاینه کنه در صورتیکه دکترای دیگه کاری به بچه نداشتن و وقتی عکسشو میدیدن اظهار نظر میکردن بچه منو کلی به گریه انداخت تهشم با یه لحن بدی گفت من عمل میکنم جدا جدا هم عمل میکنم ولی بازم ممکنه بلنگه ممکنه سر فمور سیاه بشه ممکنه ال بشه هرچی از بدی این دکتر بگم کم گفتم خیلی هم نامحترم بود

اون شب هم به من چی گذشت اینم بماند

از طریق یکی از آشناها دکتری به اسم دکتر پیسوده رو پیدا کردم که فوق تخصص لگن بودن ایشون ولی بزرگسال … خیلی باحوصله و محترم بودن کامل توضیح دادن بهم همه چیز و و یه دکتری رو بهم معرفی کردن گفتن ببر پیش این یه معرفی نامه هم بهم دادن گفتن بچه هارو عمل میکنن ایشون به اسم دکتر غزنوی

دکتر غزنوی که نوبت دهی اینترنتی ندارن کلاً باید تلفنی نوبت بگیری کم کم واسه دو ماه بعد نوبت میدن پدر من توی اینترنت گشت و گفت توی بیمارستان رسول اکرم هم ویزیت میکنه این دکتر منم از هولم رفتم اونجا نگم براتون افتضاااااااح شلوووووغ منشی ها نامحترم نگهبان نامحترم چند نفر چند نفر میرفتن داخل طوری که نگهبان هم درجریان ویزیت بود کاملا و خود دکتر هم نبود دانشجوهاش بودن منم گفتم من عکس بچه رو آوردم خودشو نیاوردم دانشجوها هم اصرار داشتن که خودشو ما باید معاینه کنیم بعد از کلی کشمکش و داستان گفتن دکتر دیر میاد باید صبر کنی دکتر که اومد آخرین نفر رفتم داخل و عکسارو نشون دادم و گفت چون اومدی اینجا باید اینجا عمل بشه منم گفتم نمیخوام پس و این حرفا خلاصه راضی شد فرداش بچه رو ببرم مطبش که بالاتر از مترو شریعتی هست

فرداش بچه و مدارک رو بردم مطب ، مطب بسیار شلووووغ ولی نفر سوم مارو فرستادن داخل و از روی عکسا گفتن باید عمل بشه بچه رو معاینه نکردن یعنی لازم نبود فقط راه رفتنش رو نگاه کردن و گفتن که من در مورد پای راست الان صحبت نمیکنم پای چپ رو عمل میکنم همزمان پای راست رو بصورت بسته جا میندازم بعدش باید زمان بدید ببینیم درست میشه یا نه پای راست هم عمل میخواد … ۱۱۰ میلیون بهمن ماه ۱۴۰۳ دستمزد گرفتن ۱۵ میلیون هم هزینه بیمارستان هم توی کسری عمل میکنن هم محب کوثر ما کسری رو انتخاب کردیم

و اما روز عمل

روز عمل ساعت ۵ صبح رفتیم بیمارستان یه مقدار کارای پذیرش طول کشید و نگم براتون از پرستای بخش کودکان که به معنای واقعی کلمه وحشی بودن اولا ما رو انداختن بیرون از اتاق رگ گیری بچه هلاک شد از گریه دوما بخش بچه های ویروسی و تازه متولد شده ها و بچه هایی که مثل دختر من عمل میشدن یکی بود همه با هم توی یه طبقه و یه جا

بچه هم از ساعت ۱۰ شب قبل ناشتا بود و حسابی دل منو کباب میکرد آب میخواست شیر میخواست 

بالاخره ظهر صدامون کردن و بخش اتاق عمل ولی خوب بودن براش ااسباب بازی آوردن و بعدم بغل من بیهوشش کردن و بردنش