2777
2789
عنوان

دخترا نهار چه کردید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زن زندگی هستیاا

از دیشب گزاشتم

و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.... خدایا شکرت ک صاحب خونه شدم...
به خودت بیشتر توجه کن و ارزش قائل  باش😊🌹🍓 پاشو یه چیزی درست کن برای  خودت هرچند مختصر ...

فعلاکه دندون درددارم بجز ابمیوه هیچی نمیتونم بخورم ای خدا خیلی بده دندون درد😫

🌹🌸🌻🌺🌹🌺🌻🌸🌹

[QUOTE=148006569]فعلاکه دندون درددارم بجز ابمیوه هیچی نمیتونم بخورم ای خدا خیلی بده دندون درد😫[/QUOTانشاالله زود اروم بشی

خداروشکر در 9/9/99به لطف وکمک خدا و  نظر امام حسین ع و با توسل به امام 9 جواد الائمه ع به همه ی  خواست‌ها وحاحتهای خودم و عزیزانم   خیلی راحت در عین صحت و شادی رسیدم . الحمدالله ممنونم خداجون می‌دونم که  خودت و فرشته‌ها ت دارید روی زندگیم وخواسته هام  به شدت کار میکنید.❤️🙏❤️

[QUOTE=148005547]به به یکم پیاز داغم بزن تنگش عالیی میشه[/QUOTE

بله حتما🌹🌹🌹

جاتون سبز

دلتون نخاد

خداروشکر در 9/9/99به لطف وکمک خدا و  نظر امام حسین ع و با توسل به امام 9 جواد الائمه ع به همه ی  خواست‌ها وحاحتهای خودم و عزیزانم   خیلی راحت در عین صحت و شادی رسیدم . الحمدالله ممنونم خداجون می‌دونم که  خودت و فرشته‌ها ت دارید روی زندگیم وخواسته هام  به شدت کار میکنید.❤️🙏❤️
چجوری از دیشب؟

از دیشب گزاشتم تو قابلمه زیرشو کم کردم براناهار آماده شد

و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.... خدایا شکرت ک صاحب خونه شدم...