2777
2789
عنوان

شپش سر دختر ۶ ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 9692 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدبخت شدی رفت من الان دوساله درگیرشم اصلا به هیچ روشی نمیره میره ها میبینی بعد سه روز دوباره برگشته

من یسری گرفتم خیلی بد بود.دو سه سال پیش

خودم تو‌ حموم میدیدمشون

عمه ام رشک هارو با شونه که بهش نخ وصل بود در آورد

چقدم درد داشت

بعدش دیگه چند بار با پودر لباسشویی. شستم دیگه نگرفتم

چند وقت پیشم. حس کردم تو سرم رشک هست.سریع سس گرفتم تو سرم و رفتم حموم

خداروشکر دیگه نمیخاره

خدانکنه گرفته باشم🥺🥺

اگه از پستم خوشت اومد.اگه دوستداشتی⁦☝️⁩یدونه صلوات لطفا😚مشکل خانوادگیمون حل شه🥺.                                                                                                                    میگم اگه من بیشتر از یکماه نیومدم سایت بدونید 100٪ مُردم🤭 برام فاتحه بفرستین😁🥰
بدبخت شدی رفت من الان دوساله درگیرشم اصلا به هیچ روشی نمیره میره ها میبینی بعد سه روز دوباره برگشته

من ی بار گرفتم تا متوجه شدم موهامو کوتاه کردم شامپورم عوض کردم.ولی الان شوهرم رو موهام حساسه میگه نباید کوتاه کنی.حالا من موی خودم کاریش میکنم ولی دخترم نمیدونم چیکارش کنم

⭐Kurd❤

راهای زیادی هس شامپوی مخصوص ..کوتاه کردن مو و.....ولی اگ همه اینا نشد وازلین بزن به کل سرت کامل پوست سرتو‌ وازلین بگیره نایلون ببند و‌روسری  و شب تا صب بمونه همشون از بی اکسیژنی میمیرن ولی شستن مو ک وازلین  زدی مکافاته 

موهاش خیلی قشنگه اصلا دلم نمیاد

عزیزم😘😘

پس با روغن شونه کن هرروز سرشو بگرد تخمارو دربیار به کف سرش اون بچه شپشا میچسبن اونارو جداکن بزار وقتی خوابه چون اذیت میشه یه چراغ قوه بنداز توموهاش همشونو میبینی

ن موهای خودتو کوتاه کن ن بچه اصن ربطی ب کوتاهی نداره بچه خواهر شوهرم موهاشو کوتاه کردن ک شپشش بره ولی نرفته چون راهش اینیه ک من گفتم خیلیم زود خوب شدم فقط باید همیشه زیر دوش اب با شونه دندونه دار هرچقد دندونهاش ریز تر بهتر باید شونه کنی بریزه هروز

وای منو خواهرمم مبتلاشدیم من باشگاه میرفتم و اونجا مبتلاشدم.. خیلی تلاش کردم تاموهامون تمیزشد.. هررو ...

منم اینجوری خوب شدم ولی روغن بادام نمیزدم تو حموم تاید میزدم یه هفته ای خوب شدم هروز دوش میگرفتم قبلش منم نیم ساعت سرم تو سرکه میزاشتم