2777
2789
عنوان

كيا بيرون كه ميرن ماسك نميزنن؟!

1601 بازدید | 158 پست

اونايي كه بيرون ميريد و ماسك نميزنين دليل ماسك نزدنتون چيه؟ نميخواي هزينه كنيد!؟ يا گرمه نفستون ميگيره، يا ... احتمال نميديد ناقل باشين و باعث ابتلاي ديگران بشين؟ 

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …

واقعا واسم سواله 

اين كه ميگيد صلاح كار خود را خسروان دانند 

شما فقط خودتون كه نيستيد شما زندگي ديگران رو هم بخطر ميندازين 

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …

نی نی سایتای همه هم ماسک میزنم هم شیلد هم دستکش همم قرنطینه ان از اسفند🤪

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احمقن میدن به ماها

بیشعورن

من سه تا ماسک شیلد فقط دکتر سونو

دیشب تستم مثبت شد

بخاطر ی عده گاو عروسی مهمونی برو

هر کی ماسک نزنه مبالا و ناقل باشه تا ۱۲۰۰ نفر رو درگیر میکنه

خاکتوسرشون

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

اونا که نمیزنن ایشالا کرونا بگیرن 😑😑😑😑😑

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗
واقعا واسم سواله  اين كه ميگيد صلاح كار خود را خسروان دانند  شما فقط خودتون كه نيستيد شم ...

والا من قبلا نمی تونستم بزنم چون عینکی بودم در نتیجه بیرون نمی رفتم از ماشین و یکی کارمو انجام میداد 

ولی جدیدا ی ماسکایی گرفتم ک با عینکم کنار بیان راحتم😁😁😁😁😁😁

همسایه مامانم پرستاره، تو بیمارستان معین کرونا هم هست، هر وقت دیدیم نه خودش نه بچه هاش نه همسرش ماسک نزدن، مهمونی هم همیشه میرن و مهمون هم همش میاد براشون، یعنی من 🙄 هستم، نمی دونم واقعا فازشون چیه

اونا که نمیزنن ایشالا کرونا بگیرن 😑😑😑😑😑

یکی بهم میگفت کرونا الکیه کار خودشون😐

یعنی از این میزان جهالتش دهنم بسته موند

کاربری دست دو نفر ❤برای حاجتم صلوات بفرستید ممنون❤
احمقن میدن به ماها بیشعورن من سه تا ماسک شیلد فقط دکتر سونو دیشب تستم مثبت شد بخاطر ی عده گاو عر ...

وای عروس کوچولو یادمه تو از اول سفت و سخت مراقبت میکردی، تستت چطور مثبت شد؟ الان حالت چطوره؟ 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍