2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت در سونو nt

336 بازدید | 31 پست

سلام خانوما بهم گفته بودین تست کلم قرمز دقیق تره اونم انجام دادم و نتیجش شد کم رنگ و مایل به صورتی و پسر خودمم از اول بارداریم احساس میکنم پسره و ان تی اشتباه کرده ویارهامم شورو نمکی دوس دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ب این چیزارو نیس مطمئن باش ان تی میگه 

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌

منم عاشق نمک و چیزای ترش و شور بودم اما دختر بود

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌
ان تی دقیق نیس آنومالی دقیقه ..ب تست خونگی هم اعتماد نکن من یکی دوتاش و انجام دادم هرکدوم یه چیز میگ ...

والله من ۳ تا ۴ تاشو انجام دادم همش شد پسر خودمم موندم میدونم ان تی اشتباه زیاد داره

منم عاشق نمک و چیزای ترش و شور بودم اما دختر بود

من که از ترشی جات متنفر بودم سره دخترم همش لواشک ترش میخواست ولی فهمیدم دختره

من بهت احترام میزارم شما هم احترام من رو نگه دار
خانمای باردار..یه سوال..دکتر ب من فیفول داده بهداشت ک رفتم قرص اهن ..من فقط فیفول استفاده میکنم و قر ...

ن ففول همون اهنه ک خارجیشه  بهداشت و استفاده نکن