2777
2789
عنوان

وجدان من😔

296 بازدید | 34 پست

خب بچه ها من با پیج اصلیم نمیشد این موردو توصیح برم!پس نگید عضویت مبارک!

۲سال پیش یه آقا پسری شدیدااا عاشق من بود و اصرار و غیر مستقیم میگفت عاشقمه و بلاخره ب زبون اورد اما من حس خاصی نسبت بهش نداشتم واقعا!! اما اصرارشو ک دیدم قبول کردم چند وقت باهم دوست باشیم و چت من سعی کردم تا دوستش داشته باشم اما بعد حدود ۶یا۷ماه نتونستم واقعا نتونستم حتی با بعضی دستورها و حرف هاش کنار بیام بخاطر همین بهش گفتم ببا جدا بشیم الان جداشدن بهتره اصلا اخلاقامون تضاد بوود!منم گفتم الان دلش بشکنه بهتر ازینه ک ما ازدواج کنیمو ی بچه بیارم بعد پشیمون بشم

ولی الان ۲ساله ک متن غمگین و ...میذاره..میدونم خیلی عاشقم بود ولی واقعا نشد..من عذاب وجدان دارم بچه ها چیکار کنم؟

دلبر ناب دلم با چشای خوشگل مشکیت یکم یه نگاه ریز زیر چشمی به من بنداز که من دیوونه شم ای واای من...😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عذاب وجدان نداشته باش عزیزم اگه ایشون نمیتونن با واقعیت کنار بیان مشکل شما نیست

ما فامیلیم و همدیگه رو میبینیم..از ی طرف وقتی میبینمش واقعا خجالت میکشم ازش از ی طرفم من الان خودم ی نفر دیگه رو دوست دارم میترسم آهش منو بگیره

دلبر ناب دلم با چشای خوشگل مشکیت یکم یه نگاه ریز زیر چشمی به من بنداز که من دیوونه شم ای واای من...😍
هیچکار  دیگه همه چی تموم شده

میترسم آه ش زندگی منو بگیره..

واسش دعا کن از خدا بخواه به دلش آرامش بده

میخوام حتی به خودشم گفتم منو ببخشه ولی میترسم آه ش زندگی منو بگیره

چرا از اول نگفتی حسی نداری بهش 

چون فکر میکردم بتونم و بشه..با خودم گفتم بذار ی فرصت بهش بدم شاید بشه!

ما فامیلیم و همدیگه رو میبینیم..از ی طرف وقتی میبینمش واقعا خجالت میکشم ازش از ی طرفم من الان خودم ی ...

اصلا ارتباطی به فامیل یا غریبه بودن نداره عزیزم. آه برای چی بگیره؟ این خرافات رو بنداز دور فدات شم... باور کن که اصلا مشکل شما نیستی که بخوای کاری انجام بدی. چون شما درست‌ترین و منطقی‌ترین و انسانی‌ترین کاری که یه آدم می‌تونه انجام بده رو انجام دادی. غم های اون آقا رو به خودت نگیر. پیگیرش نباش. به قول دوستمون براش دعا کن و برو پی زندگیت... 

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

گفت میبخشم ؟

گفت توقع ک نداری ببخشم؟

گقتم چرا دارم گفت خیل خب برو

اصلا ارتباطی به فامیل یا غریبه بودن نداره عزیزم. آه برای چی بگیره؟ این خرافات رو بنداز دور فدات شم.. ...

مرسی که امیدوارم کردی❤حرفات برام خوب بود

گفت توقع ک نداری ببخشم؟ گقتم چرا دارم گفت خیل خب برو

قولی بهش تو این چندماه داده بودی ؟اگه نه خوب فقظ خواستی بشناسیش و بدونی میتونی عاشقش بشی که نشدی فک نکنم اهش بگیر تت نترس که از ترس خودت بلا سرت میاد اروم باش و واسش آرزو بهترینها کن چون قصد بدی نداشتی

خدایا بابت همه چی شکرت دوستت دارم