2777
2789
عنوان

وجدان من😔

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 34 پست
قولی بهش تو این چندماه داده بودی ؟اگه نه خوب فقظ خواستی بشناسیش و بدونی میتونی عاشقش بشی که نشدی فک ...

نمیدونم دیگه حرف هامونو اصلا یادم نمیاد....

دلبر ناب دلم با چشای خوشگل مشکیت یکم یه نگاه ریز زیر چشمی به من بنداز که من دیوونه شم ای واای من...😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از همون روز اول باید ردش میکردی، امیدوارش کردی بعد ولش کردی .....بیچاره دلش از سنگ‌ نیس که معلومه اف ...

ببین عزیزم ما فامیل نزدیک هستیم اگه ازدواج میکردیم و بعدا با اخلاقاش اشنا میشدم چی میشد؟طلاق؟دوتا خانواده بخاطر ما بهم میریخت یا شایدم تا اخر عمرم حسرت میخوردم

من فقط شناختمش و بعد دیدم ب درد هم نمیخوریم...اخه چاره ی من چی بود😔😔😔😔

دلبر ناب دلم با چشای خوشگل مشکیت یکم یه نگاه ریز زیر چشمی به من بنداز که من دیوونه شم ای واای من...😍
تاپیک اخرمو بخون ببین من حق دارم گله کنم بگم خدا جواب آهمو بده

چرا جدا شد ازت؟

ببین عزیزم ما فامیل نزدیک هستیم اگه ازدواج میکردیم و بعدا با اخلاقاش اشنا میشدم چی میشد؟طلاق؟دوتا خا ...

منم همین بلا رو سرم آورد اولش امیدوارم کرد و حرفایی که نباید میگفت رو گفت آخرشم گفت برو پی زندگیت من دوستت ندارم ......من موندم و دنیایی که رو سرم خراب شد ۲ سال افسرده بودم به خدا صبحا با گریه از خواب بیدار میشدم اونم اصلا انگار نه انگار اصلااااا به فکر حال من نبود رفت پی خوشگذرونی با یکی دیگه به خدا نفرینشم نکردم ولی خدا خودش جواب قلب شکسته مو داد دختره یه بلایی سرش آورد که خودش برگشت گفت غلط کردم هر شب با گریه میخوابید کارش به جایی رسید که خودم آرومش میکردم ‌........منظورم اینه اگه میبینی طرفت مثل بقیه نیست که براش مهم نباشه و هر روز با یکیه اگه میبینی دلش پاکه و واقعا عاشقته نباید از همکن روز اول امیدوارش کنی دل شکستن تاوان داره 

منم همین بلا رو سرم آورد اولش امیدوارم کرد و حرفایی که نباید میگفت رو گفت آخرشم گفت برو پی زندگیت من ...

خب بر فرض ک ما باهم ازدواج میکردیم...اون اخلاقاش ک من دوس نداشتم و اینکه دائم بهم میگفت باید تغییر کنی و... پس من چی میشدم؟؟بچه هام چی میشدن؟تا آخر عمرم من سکوت میکردم؟!

بنظرت الان دلش شکست بهتر نبود تا وقتی ک طلاق مبگرفتمو دل دوتا خانواده و همچنین خودش میشکست؟؟

دوباره بهش برگشتی؟

آره چون عاشقش بودم، ولی همون آدم بود اصلا تغییر نکرده بود هر کاری که از دستم بر اومد براش کردم کمکش کردم نزاشتم جای خالی دختره رو حس کنه ولی باز بعد از ۸ ماه گذاشت رفت آدم نمک نشناس ذاتش همونه لا تغییر فی خلق لله 

خب بر فرض ک ما باهم ازدواج میکردیم...اون اخلاقاش ک من دوس نداشتم و اینکه دائم بهم میگفت باید تغییر ک ...

چی بگم، ولی دیگه به نظرم ولش کن بزار تو حال خودش باشه تا میتونی ازش فاصله بگیر و نزار ببینتت

بخون تاپبکمو

بهت حق میدم بعد ۶سال اینکارو باهات کرد..

ای کاش همون چندماه اول ولت میکردو میرفت اینطوری تا الان حالت بهتر میبود..من واقعا از عاقبتمون ترسیدم و اینکه خانواده هامون به هم بپاشن😔ولی اون الان ناراحته

چی بگم، ولی دیگه به نظرم ولش کن بزار تو حال خودش باشه تا میتونی ازش فاصله بگیر و نزار ببینتت

از هم دوریم شهرامون فرق داره ولی میخواد دانشگاهشو انتقال بده ب شهری ک من هستم😔

از هم دوریم شهرامون فرق داره ولی میخواد دانشگاهشو انتقال بده ب شهری ک من هستم😔

بیچاره هنوز امیدواره به خاطر همینه ........تا جایی که میتونی ازش دوری کن دیگه امیدوارش نکن اصلا 

بیچاره هنوز امیدواره به خاطر همینه ........تا جایی که میتونی ازش دوری کن دیگه امیدوارش نکن اصلا  ...

سعیمو میکنم اما تو فضای مجازی دنبالش میکنم اونم همینطور