2777
2789
عنوان

چجوری واسم مهم نباشه؟

191 بازدید | 28 پست

دوستان سلام،من تازه وارد این سایت شدم،دوس دارم اگه تجربه ای دارین بهم کمک کنین.

من هش ماه پیش عروسی کردم ولی وقتی به روز عروسیم فکر میکنم خیلی ذهنم درگیر میشه چون اصلا عروسی باب میلم نبود.

چون کلا محجبه هستم روز عروسیمم محجبه بودم البته عروسی ما مختلط نبود ولی چون تو تالار خیلییی پیش میاد که اقایون سرک بکشن بخاطر همین همسرم ازم خواستن که روز عروسیمم با اینکه مختلط نبود محجبه باشم منم دوس داشتم به خواستس احترام بذارم قبول کردم ولی نوع حجابم افتضاح بود یعنی اصلا اونجوری نبود که دوس داشته باشم ارایشگرمم خیلی غلیظ ارایشم کرده بود با اینکه بهش تاکید کرده بودم ملایم ارایشم کنه خلاصه که همش این میاد تو ذهنم که از بهترین شب زندگیم خاطره ی خوبی به یاد ندارم و بابت اینکه هیچیش باب میلم نبود خیلی ذهنم ریخته

دوستانی خواهش میکنم کمکم کنید چیکار کنم بهم نریزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی خیال بابا چند سال دیگه فیلم عروسیت هم نمیبینی ب چ چیزایی فکر میکنی ها اصلا مهم نیست فقط خوشبخت با ...

ممنون عزیزم

میدونم ممکنه چن سال دیگه برام مهم نباشه ولی الان که بهش فکر میکنم ناراحت میشم چون واقعا عروسی یه دختر بهترین شب زندگیشه بنظرم

عزیزم منم اینجور شدم همیشه میگم قشنگ ترین روزم همونجورکه میخواستم نشد  ولی ارایش ولباسم نه ها. چون توتالار نگرفتم همیشه اعصابم خوردمیشه وقتی فکرمیکنم. هرگز یادم نمیره هرکاری کردم جلو چشامه