2777
2789
دارمش به نظرت الان هم عرضه اولیه بخرم بازم سود میده؟

عرضه اولیه سهامیه که برای اولین بار میاد تو بورس ،برای این هفته دوتاس 

هر دوش رو بخر بگیلان و غزر

خداجونم من منتظرم تا دوباره طعم مادرشدن رو بچشم کمکم کن...
سهامای دولتی اکثرا خوبن ولی برای دراز مدت مثل برکت ،وبملت ، وبصادر ،ذوب ،فولاد...ولی باید ببینی کدوم ...

عزیزم سهمی سراغ داری برا سود کوتاه مدت؟ مثلا تاپیکو هرروز مثبت میرفت عالی بود ولی افتاد تو اصلاح فروختیم 

خدایا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم سهمی سراغ داری برا سود کوتاه مدت؟ مثلا تاپیکو هرروز مثبت میرفت عالی بود ولی افتاد تو اصلاح فرو ...

نه من خودم بجهرم خریدم ۱۴ درصد تو منفیم 😂😂

عرضه اولیه سهامیه که برای اولین بار میاد تو بورس ،برای این هفته دوتاس  هر دوش رو بخر بگیلان و ...

هنوز ثبت نام نکردم از کجا باید بفهمم کی میفروشن کی سود میده؟شما این چیزا رو از کجا میش بینی میکنی؟

هنوز ثبت نام نکردم از کجا باید بفهمم کی میفروشن کی سود میده؟شما این چیزا رو از کجا میش بینی میکنی؟

تو کارگزاری مینویسه عزیزم پیش بینی نمیکنم من دیروز خرید آفلاین زدم ،سود و ضررم جلوش مینویسه

اینجور سهما که همش منفیه یه روز صعود میکنه یا بفروشیم؟

من چون خیلی ضرر دادم به پولمم نیازی ندارم میزارم بمونه بالاخره میره بالا ولی مدتش معلوم نیست 

خیلیا میگردن دنبال همین  سهمای منفی خورده میخرن ارزون ک سود کنن

سود داره ماهانه؟اگ اره چقدر 

عزیزم بستگی به خریدت داره مثلا من آریا خریدم ۳۷۲ تومن الان بعد دوماه ۳۷۰ تومنم سود داده 

حالا اگه ۵۰ تومن باشه میشه ۵۰ ،۵۰۰ تومن باشه سودت میشه ۵۰۰