بگین کار درستی کردم یانه عقد کردم دوتا عیدا بهم نزدیکه شوهرم گفت یه عید لباس مانتو اینا میارم یه عید گوشواره منم گفتم باشه چن ماه میش 1ملیون قرض دادم بهش از اون یه ملیون ۷۰۰برگشتوند بهش گفتم این ۷۰۰نقد میکنم میدم بهت تو اون عیدی که میخای لباس اینا بیاری این۷۰۰بده به من مثلا هم لباس دادی هم پول بنظرتون پرو میشه با این حرفم ؟؟هوا برش نداره عادت کنه یا توقع کنه ازم
عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸
بله کاملا پر توقع میشه از من نظر بخوای میگم همون طلا و لباس رو با هم تو یکی از عید ها بیارن هم بیشتر تو چشمه هم یه بار تدارک میبینین تو این کرونا خیلی هم خوبه یه بار باشه
بزار همون چیزی که در توانش بیاره بهتره مهم خودت هستی که راضی عزیزم.بعدها تو هر مناسبت باید کمکش کنی
میدونید چیه اخه شوهرم دستش خالیه 😔شوهر خواهرم پولداره هردفعه عیدا سرویس طلا میاره براش این بهم نمیگه دستش خالیه فقط غصه میخوره دلم براش میسوزه نمیدونم چیکار کنم چون کم وسیله میاره خانوادم هم به اون تیکه میندازن هم من
عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸
میدونید چیه اخه شوهرم دستش خالیه 😔شوهر خواهرم پولداره هردفعه عیدا سرویس طلا میاره براش این بهم نمیگ ...
زندگی خودت و انتخاب خودت بهش احترام بزار به خانوادت بگو همین رو انتظار دارم احترام.هیچ کس از دل دیگران خبر نداره.شوهر خواهرتم اگه داره برا خودش و زندگیشه.
میدونید چیه اخه شوهرم دستش خالیه 😔شوهر خواهرم پولداره هردفعه عیدا سرویس طلا میاره براش این بهم نمیگ ...
خوب اینجوری پیش بری که کارت در اومده نامزدیرو یه جور میگذرونی دوروز دیگه تو رفت آمد با خواهرت و خانواده ت تکلیف چیه با این فاصله طبقاتی از همین الان هر چی که هست رو بزار رو کنه چند وقت دیگه مقصر خودتی
به نظر منم اشتباهه . البته منم ناراحت می شم که همسرم تو خیلی از مناسبتها برام هیچ کادویی نمی خره ولی خودم خراب کردم . هی گفتم هیچی نمی خوام حالا واجب نیست و از این جمله ها . ولی بابت کادو بهش کمک نکردم . تازه برعکس بعضی وقتا به خانواده خودم کمک کردم که یه کادوی مناسب بهش بدن