2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه ثابت کردن که تو زندگیشون زیاد ازشون سواستفاده شده وگرنه عشق پاک هرگز دنبال مسائل جنسی نیست یعنی این ملت همه به خوی حیوانی فک میکنن یه نفر پیدا شده عشق پاک گیرش اومده میخان کثیفش کنن عزیزم من دیر میام سایت ولی اون روزهم گفتم انسان باشخصیت و عاشقیه قدرشو بدون با این حرفها نیفت و گوش نده

بعضی خودشونو اونقد میچسپونن به پسره وخودشون خارش دارن پسره عشق پاک هم داشته باشه جرش میده بعد یه مدت ازش سیر میشه و میره بعد میگن مردها شهوتین من مطمئنم پسره عاشقته و پاکی و شخصیت شما هم بهش افزوده هر دختری دوران نامزدی خودشو ولو کرد جلو نامزدش بعد یه مدت سیر میشه ازش ولش میکنه و میره  به خدا عصبی شدم که ایجور حرفا بهت گفتن و جوابشو ندادی مثل اون که گفته حیوان باوفا ، چرا ج ندادی؟