2777
2789

من بار اول دستی رو یادم رفت بخابونم،هی گازززز میدادم ،اخر اعصابم خورد شد ب افسر گفتم ماشینتون خرابه راه نمیره با پررویی تمام 😐😐

✅مشکل عزیزخدای من خیلی بزرگتر از توست💪💪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سری ابجیم رفته بود ازمون بعد تو هر ماشینی سه چهار تایی میشینن دیگه اولین نفری که رفته امتحان بده بهش گفته دنده عقب برو اونم به جا اینکه دستشو بزاره پشت صندلیه شاگرد گذاشته پشت سرهنگه   

باااشه بابا تو خوبی

من ی دفعه کلا امتحان دادم ی ضرب قبول شدم 

ولی وقتی آیین نامه امتحان دادیم من بدون غلط قبول شدم خانوما اکثرشون قبول شدن یه پسره برگشت به مربی فنی گفت این خانوما دیدی همشون آیین نامه قبول شدن همشون آزمون عملی رد میشن 

رفتیم برا ازمون بعد ۵۹ نفر بودیم کلا افسر ۹ نفر قبول کرد که ۷ تاشون سری دوم و سوم و چهارمشون بود 

من و ی دختر دیگ ی ضرب بودیم بعد رفتیم به پسره گفتیم دیدی تو افتادی ما قبول شدیم بابای پسره یکی زد تو سر پسره گفت خاک بر سرت 😂😂😂

به هم دیگه احترام بزاریم🙏 و همیشه یادمون باشه قضاوت فقط مال استا کریمه اگر کسی قضاوت کردیم دور گردون اینقدر میچرخه تا مارو تو موقعیت اون شخص قرار بده❤🙏
پاییز بود بارون میومد تو کوچه اومدم بپیچم یه آقا یه دفعه اومد وسط کوچه منم سوت زدم گفتم برو کنار مرب ...

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

من بار دوم قبول شدم با اول برف اومده بود موقع پارک دوبله ماشین لرزید البته اینم بگم ما اصلا تو عمرمون ماشین نداشتیم و نداریم 

اینم ماجرای امتحان دوممه  می خواستم ترحم افسر رو به خودم جلب کنم البته خانوم بود گفتم وسطها که قلب من مریضه تباید استرس داشته باشم گفت چه دارویی می خوری گفتم یادم نیست 😐

افسره خانوم بود قبولم شدم با دوتا غلط اون دوتام ترمز بود ترمز ماشین رو هی میزدم وای نمی ایستاد دیگه محکم زدم کم مونده بود افسر بره تو شیشه

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا

خودم بار دوم که رد شدم سر دنده عوض کردن بود که ماشین بدجور لرزید و موقعی که گفت خاموش کن و پیاده شو سوییچ رو برعکس چرخوندم انگار میخوام ماشینه روشن رو، دوباره روشن کنم. 🤣افسره دوست داشت خفه م کنه مخصوصا اینکه نفر قبلی منم نمیدونم چی کار میکرد که ماشین نیم متر نیم متر می پرید جلو و افسره حسابی دل و روده ش قاطی شده بود از اون موقع🤣

یه اتفاق جالب دیگ هم که برام افتاد 

اولین نفر من بودم که ازمون دادم بعد تا نشستم گفت دو فرمونه بزن خیابون وسیع بود میشد ی فرمونه زد به افسر گفتم گفت خب ی فرمونه بزن بعد تا دور زدم گفت دو کن 

بعد تا دو کردم گفت برو دوبل 

قبلش من گفتم میشه یک کنم بعد برم برا دوبل گفت تو برو بت میگم کی یک کن 

رفتم وایسادم کنار یه مینی بوس برا دوبل (شانس عن من پشت مینی بوس دوبل زدن😂) 

گفت الان یک کن گفتم میخوام دنده عقب برم چرا یک کنم 😂 

گفت عا باریکلا حواست هست میخواستم امتحانت کنم😂😂😂

به هم دیگه احترام بزاریم🙏 و همیشه یادمون باشه قضاوت فقط مال استا کریمه اگر کسی قضاوت کردیم دور گردون اینقدر میچرخه تا مارو تو موقعیت اون شخص قرار بده❤🙏
یه سری ابجیم رفته بود ازمون بعد تو هر ماشینی سه چهار تایی میشینن دیگه اولین نفری که رفته امتحان بده ...

اخ اخ منم این کارو کردم🤣🤣🤣🤣🤣🤣قبول هم شدم 🤪🤪🤣🤣

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
استرس نداشتین

چرا داشتم 

ولی سعی میکردم مثبت نگر باشم و همش به همه میگفتم من ی ضرب قبول میشم 

همین باعث اعتماد به نفسم شد بدون حتی ی جلسه اضافه همه ازمون هارو ی ضرب قبول شدم