2777
2789
عنوان

شوهرم کرونا گرفته چی بدم بخوره😭

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 64 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من هیچجا نمیرفتم اینجا با هنه جنگ داشتم جایی نرید فقط سونو ازمایش با سه تا ماسک با شیلد با دستکش ه ...

جاری منم اخر شهریور زایمانشه

شوهر منم از داداشش گرفت😑

نمیدونستیم ک کرونا دارن یه بار همو دیدیم شوهرم گرفت

ولی باز خدا رو شکر اونا خوب شدن

شوهر منم امروز از دیروز بدتر😓

من باردارم از بهمن ماه خونه ام همه چیمون انلاین میگرفتیم همسرم سرکار نمیرفت هیچی فقط دکتر و سونو ...

والا منم هیچ جا نرفتم فقط دو روز خیرسرم باذماسک رفتم فروشگاه میدونم چی میگی ایشالله خوب میشی زود. نترس ... تب داری؟ 

یا مردم احمق بدون ماسک

حق داری، چون رعایت کردی و مبتلا شدی و این خیلی زور داره، ولی حالا شده عزیزم از خودت مراقبت کن تا ب زودی زود خوب بشی 

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌
😭😭😭😭 من هیچ جا جز دکتر اونم با کلی ماسک و دستکش و الکل نرفتم اون نفهمی که ماسک نمیزنه تا ۱۳۰۰ ن ...

اره واقعا اح این مطبام که هیچی چندساعت الافیم اونجا. اونروز منم بودم خانومه ماسک نداشت گفتم بزن خو اح. 😡😡😡

برات ازته دلم دعا میکنم و حمد بخونم خوب بشید چون میدونم باچه سختی مادرشدی

اره واقعا اح این مطبام که هیچی چندساعت الافیم اونجا. اونروز منم بودم خانومه ماسک نداشت گفتم بزن خو ا ...

حموم بخونی😅😅😅

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
چرت نگو بابا دلت خوشه انقدر اعصبانیم قادرم همه رو بزنم من از بهمن خونه ام جز دکتر اونم با ماسک د ...

مودب باش خانوم من بی احترامی نکردم شما دکتر رفتی خیلی باید رعایت میکردی من مگه فحش دادم بهت ؟ منظورم این بود بیشتر حواستو جمع میکردی شاید لباست الوده شده یا دفترچه درمانی یا هر چیز دیگه ای 

مودب باش خانوم من بی احترامی نکردم شما دکتر رفتی خیلی باید رعایت میکردی من مگه فحش دادم بهت ؟ منظورم ...

اینو نگو فردا پس فردا خودتم خدایی نکرده میگیری

الان یه کشتی تو وسط دریا کارکنانش کرونا گرفتن 

فک کن دیگه نه کسی باهاشون تو ارتباط بوده نه چیزی 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
اینو نگو فردا پس فردا خودتم خدایی نکرده میگیری الان یه کشتی تو وسط دریا کارکنانش کرونا گرفتن  ...

خودمم مشکوک بودم داروهاشو خوردم اینو به خودمم میگم بی احترامی کردم مگه اینجوری میگی