2777
2789
عنوان

بچه بی قرار 😭😭

140 بازدید | 17 پست

سلام دوستای عزیزم 

با بچه ای که خیلی خیلی خیلی زیاد گریه میکنه باید چیکار کرد؟؟ از صبح که چشم باز میکنه تا نصفه شب آرامش برامون نمیذاره انقدر که گریه میکنه و جیغ میزنه و بهانه میگیره

تقریبا 3 سالشه. واقعا دیگه تحملش سخت شده. روزی نیست که از دستش گریه نکنم

همه همسایه ها عاصی شدن موندیم چیکار کنیم

دلیلش چی میتونه باشه؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آزمایش ببرش 

بهش مولتی ویتامین و قطره آهن بده 

شاید حوصله اش سر می‌ره 

تنوع بده ب بازی هایش 

پسر خودمم تقریبا جیغ حیغو شده 

اما من می‌دونم مشکلش چیه 

حوصله اش سر می‌ره میخواد یکی مدام باهاش بازی کنه دوس داره بغلش کنم و....

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

پسر منم ۲۰ ماهشه خیلیییییییییییییییییییییییییییییییییی گریه میکنه و نق میزنع بقران روانیم کرده

یک روز می آیی که من دیگر دچارت نیستم/از صبر لبریزم ولی چشم انتظارت نیستم.           لطفا برای روشن شدن تکلیفم تو این زندگی کوفتی یه صلوات بفرستین ممنونتون میشم
کامل صحبت میکنه  نه مشکل فیزیکی نداره، خیلی خستم افسرده شدم دیگه

لجبازی و پرخاشگری داره؟؟؟

بهترین کار اینکه در اولین فرصت ببریش مشاوره...سرچ کن و روانشناس کودک خووووب پیدا کن....

چون هرچی بزرگتر بشه بدتره و این جیغ جیغ کردنه رو صداش و تارهای صوتیش اثر مخربی میزاره ک بعدا تو سن۷-۸میبینی چقدر با همسناش منفاوته و بیا درستش کن...

همسایه ما یه دختر جیغ جیغوووویی داشت ک صبح تا شب گریه و جیغ میزد🤦🤦یعنی کابوس بودن کااابوس...یهو سه ظهر شروع میکرد گریه تاااا ساعت۷غروب...یه نفسس جیغ🤦🤦

بعد چندسال اومدن خونمون ...دخترشون اینقدر صداش وحشتناک شده بودا😳مثل پسرای نوجوون...دختر۷ساله

خیلی سخته دلم میخواد انقد بزنمش که... 

منم همینطورم

چند وقتشهدخترت؟

یک روز می آیی که من دیگر دچارت نیستم/از صبر لبریزم ولی چشم انتظارت نیستم.           لطفا برای روشن شدن تکلیفم تو این زندگی کوفتی یه صلوات بفرستین ممنونتون میشم