2777
2789

توروخدا کمکم کنید همش فکر بد میکنم

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊

کتاب معجزه شکرگزاری اثر راندا برن رو بخون خیلی تاثیر داره

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برات یختم صلوات میزارم ارامش بهت برگرده فکر بد میاد تو ذهنت از ۱۵ برعکس بشمار بیا تا ۱

برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن 

منم خیلی منفی ام

ازقبل همه چی رو واسه خودم پیشبینی میکنم و فکرای منفی

جوری که اگه توی شرایطشم قرار بگیرم اونقد که فکرش سخت بود خودش سخت نبوده

✍️... دُنیـــایِ خوبیــها گُــذَشـت ...✍️
کتاب معجزه شکرگزاری اثر راندا برن رو بخون خیلی تاثیر داره

اتفاقا شروع کردم به خوندنش

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊
من برات یختم صلوات میزارم ارامش بهت برگرده فکر بد میاد تو ذهنت از ۱۵ برعکس بشمار بیا تا ۱

خیلی ممنون مهربون

فکر منفی ینی چی دقیقا؟ 

فکر میکنم اتفاق بدی میوفته و اینا

اتفاقا شروع کردم به خوندنش

پس خیلی خوبه نگران نباش 

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.
خیلی ممنون مهربون

فدات عزیزم سخت نگیر دعا کن با خدا حرف بزن بگو خدایا خودم و عزیزانم رو به تو میسپارم اروم میشی

برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن 

عزیزم شرایط هم کمک میکنه به این افکار الان اکثرا اینطورین