2777
2789
عنوان

مادران بیان جواب سوالم بدین

185 بازدید | 10 پست

پسرم شش سال شه....باور میکنید تا الان فقط شیر و تخم مرغ میخوره!! اگر هله هوله باشه هم میخوره ها ولی براش نمیخریم....تا الان هیچ میوه ای نخورده ...هیچ غذایی نخورده و چند نوع شربت اشتها آور مثل ویتاگلوبین هم بی فایده بوده...از شش ماه گیش خیلی سعی کردم غذا بخوره ولی امتناع می کرد و آلان هم همینطوره

حال نداری ثواب کنی گناه نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر منم هیچی نمیخوره ولی چون موهاشو خیلی دوس داره هر چی که براش خوبه رو میگیم اینو بخوری موهات خیلی بلند میشه اونم مجبوری یه تیکه میخوره

بعدشم برای میوه زیاد بهش اصرار نکن مثلا دو تاحلقه موز ببر براش بگو قط همینو بخور من خیلی بهت افتخار میکنم چون میدونی که برات خوبه میخوریش

خوراکی هاشو با حجم کم براش ببر که چشمش نترسه

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 
عزیزم یه کم دیر به فکر نیافتادی؟ شیر و تخم مرغ رو کامل قطع کن و بذار گرسنه بشه بعد غذا بکش و بی تفاو ...

ممنون عزیزم ، انجام دادم مورد داشت از صبح ناشتا نخورده تا ساعت دو ظهر مقاومت میکرد چیزی نمیخورد

حال نداری ثواب کنی گناه نکن