2777
2789
عنوان

دلتنگی

188 بازدید | 18 پست

خانما دخترم عید فطر بدون عروسی رفت خونه وزندگیش قرار شد کرونا تموم بشه عروسی بگیرن تقریبا نزدیک هستن ولی برای من سخته راهش ناجوره برم سربزنم خیلی دلم تنگ میشه همش گریه میکنم  از دوریش 

اون چرا نمیاد خب

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 

اخی چ‌مامان مهربونی😍😍😍

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب طبیعیه، همه مامانا وقتی دختراشون ازدواج میکنن تا ی مدت همش تو فکرشن و جای خالیش اذیتشون میکنه، شما ب اونا بگید یا دعوتشون کنید بیان خونتون، ناراحت نباشید شمام کم کم ب این شرایط عادت میکنید 

تو خونه دور کاری میکنه

خب چرا با اسنپ یا آژانس  نمیرین؟

انقدر غصه خوردن نداره که

هر چقدرم بد مسیر باشه دیگه تو این زمونه جایی رفتن کار سختی نیست

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 
درسته دخترم    نمیشه مادر هرروز بره خونه ی داماد  

چی بگم والا حتما خودتون بهتر شرایطو متوجهین😔