خانما دخترم عید فطر بدون عروسی رفت خونه وزندگیش قرار شد کرونا تموم بشه عروسی بگیرن تقریبا نزدیک هستن ولی برای من سخته راهش ناجوره برم سربزنم خیلی دلم تنگ میشه همش گریه میکنم از دوریش
azzm khoshbkht beshe elahi tu korona hame haminn tahamol kn migzre
فوات شم ناراحت نگرفتن عروسی نیستم دخترم راصیه ولی نبودن دخترم واقعا سخته انشاله شماهم خوشبخت بشین فدات شم نا بوده همین جور بوده مادرا بچه هاسونو بزرگ میکنن بچه ها هم بزرگ میشن میرن سر زندگیشون میگم واقعا سخته دلتنگی بچه واقعا ولم براش تنگ میشه
شما درست میگین باید برم وقتی دلتنگم ولی میگم اون بیاد بهتره داماد خدایی پسر خوبیه ولی میترسم فردا حرفی حدیثی پیش بیاد خدایی نکرده ناخاسنه تو زندگیشون مسعله ای درست بشه بخاطر رفتن من
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هیچ گاه در زندگی زناشویی دخترتان مداخله نفرمایید که طبق اخرین آمار بیش از 85 درصد طلاق ها دخالت والدین میباشد. و مشورت و راهنمایی باعث حل مشکلات می باشد و اگر این مشورت و راهنمایی از مسیر خود خارج گشته و به سمت و سوی مداخله رود صراحتا عرض کنم تیر خلاص به زندگی زناشویی فرزندتان زده اید.یاد آور باشم طبق قانون مدنی جمهوری اسلامی ایران خانمها بعد از ازدواج از ولایت پدر خارج گشته و تحت ولایت همسر در می آیند و ولی کسی است که اختیار مطلق دارد.با آرزوی بهر ورزی