6ماهه همکار شدیم تو بیمارستان من 25سالمه اون 27 تو این مدت خیلی پسر خوبی بود حرکتی نزده بود من بهش علاقه مند شدم اونم تمایل داشت تا اینک من گفتم حتما نمیخواد ولی نزدیک 1هفتس بهم گفته دوسم داره بعد گفتم چرا زودتر نگفتی کفت چون تکلیفم با خودم مشخص نبود اینک من نمیخواستم تا مطمئن نشدم بگم و با احساست بازی بشه و الان ک گفتم دوست دارم در مقابلت خودمو مسئول میدونم ولی اسم خاستگاری نیاورده از شانس بدم 1ماه دیگ اینجا پیشمه بعدش نیس گفت تمام تلاشم میکنم بمونم من بهش میگم اگ رفتی باید جدا شیم چه بد گفت نمیدونم و نمیخوام بهش فک کنم همشم دنبال اینه ک بمونه چون طرحش تمومه دنبال تمدید هست چرا وقتی میگم اگ تمدید نشدی باید جدا شیم چیزی نمیگه مثلا نمیگه همیشه با توام و اینا بنظرتون منو میخواد؟؟
تنها غرور است که انسانیت را به باد میدهد. ما از مشتی خاکیم و به آن برمیگردیم.
برای ابراز عشق به مردم مجبور نیستید هر فردی را که میبینید ببوسید، برای عشق ورزیدن به دیگران لازم نیست یک کاسه برنج به آنها بدهید! "عشق ورزیدن" یعنی دربارهی دیگران کمتر قضاوت کردن ،و دادن این اجازه به آنها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند و بدون انتقادِ ما آن کسی باشند که هستند...🥰
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قاعده هشتم:🍀هیچگاه نومید مشو. اگر همه درها هم به رویت بسته شوند، سرانجام او کوره راهی مخفی را که از چشم همه پنهان مانده، به رویت باز میکند. حتی اگر هماکنون قادر به دیدنش نباشی، بدان که در پس گذرگاههای دشوار باغهای بهشتی قرار دارد. شکر کن! پس از رسیدن به خواستهات شکر کردن آسان است. صوفی آن است که حتی وقتی خواستهاش محقق نشده، شکر گوید.
اگر وسط بحث کردن دیدین دیگه ریپلای نکردم و پیامتون بی جواب موند بدونید که واقعا ارزش پاسخگویی و بحث ندارین🌹تنها زمان غروب خورشید اشعه بنفش به سطح صفر میرسد⛅یعنی میتوانی به نورش خیره شوی بدون آنکه چشمانت تار شود... تازه فایده هم دارد! 💜تو💜 غروب خورشید بودی که فایده کرد برای چشمایم...که خیره میشدم و برای لحظاتی از دیدنت لذت میبردمحال که آن غروب مه گرفته تمام شد و شب فرارسید در میان ستارگان میجویم صبرمیکنم تا طلوعی دیگربرای تو شاید ان هنگام آنجا نباشم شاید درمیان شب وستارگانش تمام شده باشم اما باز طلوع کن⛅💜این طلوع تو میتواند هرگز پایان نیابد و کسی جز من بخت دیدن ان نور کم رنگ لاجوردی را نداشته باشدچه زیبا تمام میشود دنیایی که غروبی از روی سعادت دیده باشد... "________❤️ همه ی من تا ابد این قلب از آن تو خواهد بود❤️
خو چون تازه دوست شدید دیگه توقع نداری که تو این یه هفته لیلی مجنون بشید بعدشم حرفه تو جالب نبود یعنی چی که اگه از اینجا بری رابطمون تمومه چه ربطی داره آخه. چرا انقد بچه بازی در میارید