2777
2789

می‌خوام خونمو عوض کنم چکارررررر کنم ...ازدست مهمونهای بیشعور مفتخور سیاست مدار ......خونه ی پنجاه متری به خوابه خوبه ،کسی تو اینجور خونه ها راحته .....مهمون بیشعور مفتخور زیاد دارم .خیلی رفتن رو اعصابم .دلم میخواد برم جایی زندگی کنم که اینارو به چشم نبینم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭خستم کردن ،دیونم کردن ،پدرمو دراوردن،

👩‍❤️‍👨
بعضی از مهمون ها هستن هر جا بری بازم میان.حالا میخواد خونت دور یا کوچیک باشه

ووووای آره شوهرمم همینو میگه ،خب چکار کنم .خیلللی اعصابم خرابه مغزم داره می ترکه 😭😭😭😭😭😭😭

👩‍❤️‍👨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عاصی شدم از مهمونای بیشعور همسایموناکثر شبا ده میان سروصدااااااا تا دوازده یکخیر نبینن آسایش رو ا ...

الهی که اونایی که اینجوری آرامش و آسایش و از مردم سلب میکنن خیر نبینن ...برن بمیرن .حلاشونم نمیکنم هیچوقت 😭😭😭😭

👩‍❤️‍👨
شماهم میری خونشون؟اگه نمیری خب رونده

هیچوقت نرفتم و نخواهم رفت ...حتی اگه یه روزم برم تحویل نمیگیرن باورت میشه ...اما خودشون با سیاست میان ده روز بیست روز میمونن

👩‍❤️‍👨

[QUOTE=394800432]هر دفعه که میان خودتو بزن به مریضی بگو خودشون غذا درست کنند ازشون خوب پذیرایی نکن محلشون نده دیگه نم ...[/QUOعزیزم باورت میشه اصلا بحثم سر غذا نیست ،بیشتز بحثم سر بی تربیتی و بیشعوری و زرنگ بازی دراوردن شونه .انگار که ما خریم نمیفهمیم

👩‍❤️‍👨
هیچوقت نرفتم و نخواهم رفت ...حتی اگه یه روزم برم تحویل نمیگیرن باورت میشه ...اما خودشون با سیاست میا ...

بخدا نمیدونم بعضیا چطور روشون میشه😐😐😑😑 منم خونه خاله ها تهرانه هیچ نمیرم.ولی وقتی میان شهرستان انتظار دارن دعوت کنی اگه نکنی دیگه هههههی گلگی وغیبت میکنن.اه حالتو بهم میزنن

بخدا نمیدونم بعضیا چطور روشون میشه😐😐😑😑 منم خونه خاله ها تهرانه هیچ نمیرم.ولی وقتی میان شهرستان ا ...

دعوت نکن ،،ببین عزیزم اگه بچه ی بیتربیت و پررو دارن دعوت نکن .مهمون های ما بچه هاشون پرررو بیتربیت و فوق العاده عقده این

👩‍❤️‍👨
دعوت نکن ،،ببین عزیزم اگه بچه ی بیتربیت و پررو دارن دعوت نکن .مهمون های ما بچه هاشون پرررو بیتربیت و ...

نه بچه کوچیک ندارن.اما خودشون از ۱۰تا بچه کوچیک ترن. اینام عقده این تا دلت بخواد.اصلادوسندارم رفتوآمدم زوری و اجباری باشه😓