2777
2789

بچه ها ما عقد کردیم دوتا عیدم نزدیک همه باید برام عیدی بیاره چون دستس خالیه من گفتم یه عید لباس شلوار مانتو کفش بیار اون یکی عید گوشواره یعد این رفته قم خونه داییش اینا خودمون تهرانیم دیشب بهم گفت یه خبر میخام فردا بدم از خوشحالی بال دربیاری هرچقدر اصرار کردم بگو نگفت گفت تا فردا ظهر صبر کن (وقتی میگن صبر کن ادن انتظارش میره بالا من فکر کردم داییش میخاد یه تیکه طلا بخره بده بهش که عید بیاره چون ما رسم داریم فامیلا کمک میکنن

بعد تا امروز ظهر صبر کردم میگم بگو میگه میخام برات مانتو بخرم گفتم همین؟چنبار ازش پرسیدم گفتم غافلگیریت این بود گفت اره خب واقعا انتظار نداشتم بخاطر چیزی که میدونم یه روز صبر کنم خدا میدونه تو این یه روز چه،فکرایی کردم وقتی گفت مانتو انگار دنیا رو سرم خراب شد...

واقعا اینقدر بدبختم بخاطر یه مانتو یه روز صبر کنم مگه ندید پدیدم (هرچقدر ادم بیشار برای یچیز صبز کنه انتظار داره خیلی خوب باشه یه چیز خفن)منم بهش گفتم اینجوری که گفتی یچیز بگم از خوشحالی بال درمیاری فکر کزدم خونه تو سعادت اباد رایگان میخان بدن بهمون 

بنظرتون بد گفتم هم فکر میکنم ناراحت شده هم عصابم خورده نمیگفتم میترکیدم ؟بخدا خیلی ناراحت شدم تازه مانتوام نخریده گفتم مانتو چرا نگرفتی گفت با دایی میخاستیم بریم ماشینش خراب شد 

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸
خودت شرایطشو میدونی توقعت زیاده ها

چیزیو گفت که خودم بهش گفته بودم خیلی ناراحتم از دستش

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا اینجور که شما گفتی منم بودم نمی خریدم برات  

میگی دستش خالی خو قد جیب شوهرت توقع داشته باش

بعد دایی اش شاید نظرش عوض شد نتونست طلا بگیره بهش بده وظیفه که نداره واسه عروس یکی دیگه طلا بگیره

خوبه اول زندگی یکم درک داشته باشی و قد جیب همسرت خرج کنی

ناراحتش کردی همونم دیگه نمیگیره 😑

مگه الکیه نگیره شده باشه باید قرض کنه خیلی ناراحت شدم ازش

والا اینجور که شما گفتی منم بودم نمی خریدم برات     میگی دستش خالی خو قد جیب شوهرت توقع د ...

من با این کار ندارم 😭میدونم دستش خالیه که نگفتم دوتا عید طلا بگیره من میگم جرا بخاطر چیزی که میدونستم یه روز منتظرم گزوشت 

بيخيال از دلش در بيار گناه داره

نمیدونم چرا اینقدر ازش ناراحتم خیلی ضد حال بدی زد

حق داری ولی دلم واس اونم سوخت بیخیال اصن کار خوبی کردی تجربه ثابت کرده هرچقد درک کنی میرن جذب اونی م ...

مرسی که درک کردی حرف دلمو واقعا دارم از دست لین کارش دق میکنم درک نمیتونم یکنم این کارشو

😐😐😐مشخصه چقد درکش میکنی تو این گرونی 

زیادم اسون بگیرم فکر میکنم سوارم میشه

نمیدونم چرا اینقدر ازش ناراحتم خیلی ضد حال بدی زد

عزيزم اشكالي نداره پيش مياد حتما پيش خودش فكر كرده داره خوشحالت ميكنه ولي متاسفانه برعكس شد تازه اول زندگيتونه مونده همديگرو بشناسيد بخاطر چيزاي كوچيك دل همديگرو نشكنيد