2777
2789

سلام آبجیم حامله است بچه اشم دختره  الان 22هفته اشه بابام زنگ زده گفته ب ین قیمت کنید لیست بگرید ببنید چقدری میشه واقعان بگین چیا ضروری یا لازم میشه بعد بگین معمولن تو سیسمون چند دست لباس تا چند ماهگی می زار یا چند تا پوشک یا عروسک ممنون

شاید خنده دار باشه ولی یه  وصیت دارم و عین حقیقءاینکه هنگام دفن بر جگرم یا قلبم یک برگه ی جواب آزمایش بارداری مثبت بگذارید چون خیلی وقتها دلم سوخته شاید دلم آرام گیرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به خودتون‌ داره چی میگیری‌ 

یکی سیسمونیش‌ میشه‌ ۸۰ میلیون‌ یکی ۱۰ ،۱۵ میلیون‌ 

یکی تا ۷ سالگی لباس‌ میده یکی تا یک سالگی

درد قوی ترم کرد   اشک شجاع ترم کرد  قلب شکسته عاقل ترم کرد  برای آینده ام بیشتر از گذشته ممنونم 
اگر مستاجره که خیلی چیزا واقعا ضروری نیس

مستاجره  ولی خوب ما کم می خوایم ولی چیزای که لازم داره حتمان باشه دیگه کالسکه 4ملیونی نمی خوایم یا کهنه شور نمی خواییم 

شاید خنده دار باشه ولی یه  وصیت دارم و عین حقیقءاینکه هنگام دفن بر جگرم یا قلبم یک برگه ی جواب آزمایش بارداری مثبت بگذارید چون خیلی وقتها دلم سوخته شاید دلم آرام گیرد
اي خدا چه حسي داري؟؟من عاشق لحظه ايم بدونم خاله شدم😍😍😍😍😍😍😍😍 بچه خواهر خيلي عزيزه نه؟

آره دیروز رفتیم سنو منم اینور میدییدم یه حالی میداد مخصوص که بعد پنج سال انتظار حاله بشی