2777
2789
عنوان

شامپو بدون سولفات برای موهای خشک

1622 بازدید | 10 پست

چیزی معرفی کنید ک تو بازار گیر اوردنش راحت باشه اگر قیمت هارو هم میدونید بگید لطفا برند ایرانی هم اگه میشناسید بدون سولفات بگید لطفا 🤩

بی رنج زین پیاله کسی می نمیخورد، بی دود زین تنور به کس نان نمی دهند، تیمار کار خویش تو خود خور که دیگران، هرگز برای جرم تو تاوان نمی دهند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شامپو تخم‌مرغی از این زردا😐

اونا که اگه زدم موهام میشه مث سمندون ولی سراغ دارم آدمی ک فقط اونا ب موهاش میفته و کیف میکنی نگاه موهاش کنی 🤣

بی رنج زین پیاله کسی می نمیخورد، بی دود زین تنور به کس نان نمی دهند، تیمار کار خویش تو خود خور که دیگران، هرگز برای جرم تو تاوان نمی دهند...
استیم سل.۴۰ تومنه خوبه

ممنون عزیزم 

من شامپو بچه ایروکس و شامپو‌درمالیفت استفاده میکنم 

ممنونم . قیمتش لطفا؟ 

اورآل

خیلی کمیاب شده و تقلبیش زیاد. قیمتش چنده؟ 

عزیزم من یه مطلب دیدم که بهترین شامپوهای بدون سولفات و معرفی کرده. لینکش و براتون میذارم دوست داشتید ببینید شاید کمکتون کنه     

لینکش اینه: فهرست انواع شامپوهای فاقد سولفات

🌟❤ خوش تر از دوران عشق ایام نیست ❤🌟