behiinazi مدیر استارتر عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 1039 عنوان شامپو بدون سولفات برای موهای خشک 1622 بازدید | 10 پست چیزی معرفی کنید ک تو بازار گیر اوردنش راحت باشه اگر قیمت هارو هم میدونید بگید لطفا برند ایرانی هم اگه میشناسید بدون سولفات بگید لطفا 🤩 بی رنج زین پیاله کسی می نمیخورد، بی دود زین تنور به کس نان نمی دهند، تیمار کار خویش تو خود خور که دیگران، هرگز برای جرم تو تاوان نمی دهند... 1399/05/06 | 21:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
behiinazi مدیر استارتر عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 1039 شامپو تخممرغی از این زردا😐 اونا که اگه زدم موهام میشه مث سمندون ولی سراغ دارم آدمی ک فقط اونا ب موهاش میفته و کیف میکنی نگاه موهاش کنی 🤣 بی رنج زین پیاله کسی می نمیخورد، بی دود زین تنور به کس نان نمی دهند، تیمار کار خویش تو خود خور که دیگران، هرگز برای جرم تو تاوان نمی دهند...
behiinazi مدیر استارتر عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 1039 استیم سل.۴۰ تومنه خوبه ممنون عزیزم بی رنج زین پیاله کسی می نمیخورد، بی دود زین تنور به کس نان نمی دهند، تیمار کار خویش تو خود خور که دیگران، هرگز برای جرم تو تاوان نمی دهند...
behiinazi مدیر استارتر عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 1039 من شامپو بچه ایروکس و شامپودرمالیفت استفاده میکنم ممنونم . قیمتش لطفا؟ بی رنج زین پیاله کسی می نمیخورد، بی دود زین تنور به کس نان نمی دهند، تیمار کار خویش تو خود خور که دیگران، هرگز برای جرم تو تاوان نمی دهند...
behiinazi مدیر استارتر عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 1039 اورآل خیلی کمیاب شده و تقلبیش زیاد. قیمتش چنده؟ بی رنج زین پیاله کسی می نمیخورد، بی دود زین تنور به کس نان نمی دهند، تیمار کار خویش تو خود خور که دیگران، هرگز برای جرم تو تاوان نمی دهند...
پریزاد_بانو عضویت: 1399/04/31 تعداد پست: 1759 عزیزم من یه مطلب دیدم که بهترین شامپوهای بدون سولفات و معرفی کرده. لینکش و براتون میذارم دوست داشتید ببینید شاید کمکتون کنه لینکش اینه: فهرست انواع شامپوهای فاقد سولفات 🌟❤ خوش تر از دوران عشق ایام نیست ❤🌟