2777
2789

سلام خانوما . اولین باره تا پیک میذارم فقط ب خاطر یک تاپیک ک دیدم چقدر حال بعضی از خانوم ها خوب نیست افسرده و دلشکسته و خسته و ناامید ....ناراحت شدم بابت اینهمه بار غم 

دوستان عزیزم شماها روح هایی اصیل و قدیمی هستید ک انتخاب کردید وارد زمین بشید و تجربه هایی رو پشت سر بذارید تا ب کمال برسید . یک زن .یک مادر . یک همسر . یک خواهر نیستید شما روح و تکه ای از وجود خداوند هستید ک اینجا اومدید تا با تجربه زمینی شدن ب کمال برسید . شما خیلی بزرگ و مورد عشق هستید ولی بخاطر زندگی ماتریکسی و زمینی فراموش کردید ک کی هستید و ب کجا میخواید برسید . قدر خودتون رو بدونید. هر کدوم از شما جواهری در این هستی بی انتهاست و مورد عشق خداوندی . روح هایی هستید ک از خداوند منشا دارید شما تجلی خداوند روی زمین هستید. درگیر مسائلی شدید ک خود واقعی تون رو فراموش کردید چرا باید رفتار همسر فرزند مادر شوهر خواهر شوهر همسایه خانواده غریبه شماها رو از پا در بیاره؟چون شماها فراموش کردید کی هستید . روح هایی جاودان و ابدی در زندگی کوتاه زمینی و تجربه های منحصر ب فرد . 

من یک زن،خواهر ،همسر ،مادر  نیستم . من یک آگاهی ام . یک روح اصیل ک ب زمین اومدم تا رشد کنم و تجربه کنم.آگاهی متصل ب شعور مطلق هستی،در راه رسیدن ب کمال.ب آرامش رسیدم و آرامش من ب هیچ عامل بیرونی وابسته نیست. آرامش من از درون من می‌جوشد مثل چشمه ای جوشان از لابلای سنگلاخ......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه دیر از جون مامانتون یه مریضی لاعلاج داشت و داشت رنج و درد میکشید و روز به روز آب میشد بازم نظرتون همینه؟

ببین گلم ما زاده غمیم

خدا تو قرآن گفتع ما انسانها را در رنج آفریدیم

پس رنج و غصه همیشه هست این مائیم که باید یاد بگیریم با بحران های زندگی چطوری برخورد کنیم

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲
وقتی یه دکتر ۳۸ ساله متخصص قلب می میرهاین حرفا معنی نداره 

تصور شما از مرگ چیه ؟نابودی ؟اون دکتر 38ساله و خیلی های دیگه انتخاب کردند راه و مسیر زندگی شونو حتی نحوه مرگ خودشون رو . سن مرگ رو . همه ی اینها قراردادها ی روحی هستند ک ما میبندیم و با ورود ب زمین فراموش میکنیم بنا ب مصلحت خداوندی

من یک زن،خواهر ،همسر ،مادر  نیستم . من یک آگاهی ام . یک روح اصیل ک ب زمین اومدم تا رشد کنم و تجربه کنم.آگاهی متصل ب شعور مطلق هستی،در راه رسیدن ب کمال.ب آرامش رسیدم و آرامش من ب هیچ عامل بیرونی وابسته نیست. آرامش من از درون من می‌جوشد مثل چشمه ای جوشان از لابلای سنگلاخ......
اگه دیر از جون مامانتون یه مریضی لاعلاج داشت و داشت رنج و درد میکشید و روز به روز آب میشد بازم نظرتو ...

اتفاقا مامان من اینجوره.چرا فکر کردی کسی نیست که این درد رو داشته باشه؟می بینی قضاوتها همه سطحی هستند.پس حرف بقیه رو تحویل بقیه نده عزیزم.اول خودت فکر کن

تصور شما از مرگ چیه ؟نابودی ؟اون دکتر 38ساله و خیلی های دیگه انتخاب کردند راه و مسیر زندگی شونو حتی ...

اینها رو بقیه تحویل ذهن‌ما دادن عزیزم.کاش یاد بگیریم برنامه ریزی شده نباشیم.خودمون فکر کنیم

هر اتفاقی ک در بیرون زندگی ما اتفاق می افته بخاطر درون ماست . بیماری . درد . رنج . غم ... همه از درون ماست . 

هر اتفاقی ک در بیرون زندگی ما اتفاق می افته بخاطر درون ماست . بیماری . درد . رنج . غم ... همه از درو ...

باز هم حرف بقیه رو تحویل دادی.از خودت بگو عزیزم.شاید تو مثل بقیه فکر نمی کنی ولی ترجیح میدی فکر نکنی.چون می ترسی فکر کردن باعث بشه اعتقادات سست شه

اینها رو بقیه تحویل ذهن‌ما دادن عزیزم.کاش یاد بگیریم برنامه ریزی شده نباشیم.خودمون فکر کنیم

آفرین . ما دقیقا برنامه ریزی شدیم . مدیا . آموزش . تربیت . تفکر و قضاوت اطرافیان .... همه باعث شدن ما بر اساس اون برنامه ها زندگی کنیم

اتفاقا مامان من اینجوره.چرا فکر کردی کسی نیست که این درد رو داشته باشه؟می بینی قضاوتها همه سطحی هستن ...

خدا مادرتون و مادرمو و همه مادرها رو برای بچه هاشون سالم نگه داره

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲