2777
2789
عنوان

امشب شهاب بارونه🎉☔

500 بازدید | 80 پست

امشب حدود ساعت ۲۲:۳۰ شروع میشه ازنیمه شب فردا تا بامداد چهارشنبه  به اوج خودش میرسه..

به نظرم اونایی که گفتن سالگرد ازدواجمونه امشب براشون یه شب رویایی میشه ...

حیف که هیچ کس پایه نیست همچین چیز معرکه و شاعرانه ای رو با من باشه.. نه بابام میاد نه مامانم 😞😪

وای چه عالی🥰

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هوای شهر ما شرجیه چیزی دیده میشه؟  

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

نوشته بود کل ایران .  باید بیان بریم بام تهرانی ، جشیدیه ای ، بیابونی ...

از پشت بوم نمیشه؟😐😕

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

منم مجردی خیلی ذوق شهاب بارون داشتم.فکرمیکردم میشینیم تاصب آسمونو نگاه میکنیم.الان ک ازدواج کردم برا پیده های آسمونی و جوی ذوق میکنم میگه ندید بدید بیا خونه😅 میگه توذوق بودی بعد دستوپا درآوردی

دردم از یار است و درمان نیز هم
خواهش میکنم ... نهایت لذت رو ببرین از این اتفاق نادر . خوشا به حالتون 😊🌸👌

باید پشت بوم بریم ببینیم.....ساعت چن؟؟

دخترم بی صبرانه منتظره

همین امشبه؟

ɪɴ ᴛʜᴇ ᴅᴀʀᴋɴᴇss ᴏғ ᴛʜᴇ ɴɪɢʜᴛ ᴏɴʟʏ ɢᴏᴅ ʜᴇᴀʀs ʏᴏᴜ..

من دوبار در زندگیم شهاب دیدم. یکبار مسافرت رفته بودم یزد، شب تو آسمون دیدم خیلی ذوق کردم ولی برای دوستم عادی بود گفت ما اینجا زیاد میبینیم. یکبار هم سحر ماه رمضان بود قبل اذان از پنجره آسمون رو نگاه می کردم یهو یه شهاب دیدم. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.