2777
2789
عنوان

خونمومیخوان خراب کنن

422 بازدید | 20 پست

ابجیای گلم خیلی دلم شکسته خونه ای که باسختی و قرض وقسط ووام درست کردم که سرپناه منوبچه هام باشه روچند نفرن که میگن جلوی نور خونه ماروگرفته و  باید خراب شه چندروز که زندگیم جهنم شده چرا بایدبعضی از  بنده های خدااینهمه  بیوجدان باشن ازتون میخوام برام. عاکنید مشکلم حل بشه اگه شده بایه صلوات فداتون بشم کارم شده گریه اشک 

شمام خشک شده فقط شمارو دارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه مجوز ساخت نداشتين عزيزم؟

صبح‌هایمان بی‌شک می‌تواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمی‌رود یک روز همین نزدیکی‌ها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊

اگه قانون گفته اینو خراب کنن حتمن مورد داشته خونتون عزیزم .باید از اول فکر اینجاشو میکردین ..

خوبه یکی بیاد وسط خیابون عبور مرور مردم توشه خونه بسازه ؟

.گفتم هی نپرسین امضام بخونی .من خاهر گوگوشم😁😁اون رفت من اومدم ینی اون رفت با یه کاربری دیگه بیاد 😂الان آوارس واس یه خط🙄خاهرای کوچیک لطفن انقد رو مخ خاهر بزرگا راه نرین .حرفشون گوش کنین وگرنه میزنه شل پلتون میکنه😄😄😈الانم اونو زدم کنار خودم آمدم😁آخه خط مال شوهر منه 

ما هم همسایمون خونه رو ساخته قشنگ رو به حیاط ما پنجره گذاشته اصلا دیگه راحت نیستیم .لااقل نورگیر میزد نه پنجره که ما نتونبم تو حیاط بریم .

خدایا فقط تو رو دارم هوامو داشته باش .