2777
2789
سلام عزیزم چه جالب بی بیچک منم اون تاریخ مثبت شد ...عزیزم اخرین پریودت کی بوده!؟

سلام گلم ..واقعا؟😍 اخرین پریودم ۳ام تیر بود ک فقط ی لک اومد ۴تیر پری شدم موندم از ۳حساب کنم یا ۴

خسته تر از آنم ك بگویم ب چ علت:)!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو عکس که حاله اش مشخص نیست

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
سلام گلم ..واقعا؟😍 اخرین پریودم ۳ام تیر بود ک فقط ی لک اومد ۴تیر پری شدم موندم از ۳حساب کنم یا ۴

اره گلم ولی من میگم از ۳تیر حساب کن ....من ۱خرداد پری شدم ولی خیلی دیر مشخص شد ۵تا بی بیچک منفی داشتم بالاخره ۱و ۲ و ۴ مرداد ۳تا مثبت داشتم فک کنم لقاحم خیلی دیر انجام شده ....الان واقعا نمیدونم باردارم یا نه باورم نشده ....میخوام ۳هفته دیگه برم دکتر اگه واقعا باردار باشم ازمایش غربالگری برم

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊

تو عکس که من حاله نمیبینم ...ولی اگه خودت واقعا میبینی بارداری بمون بعد ۳ ۴ روز با ادرار صبحگاهی امتحان کن

تو عکس که من حاله نمیبینم ...ولی اگه خودت واقعا میبینی بارداری بمون بعد ۳ ۴ روز با ادرار صبحگاهی امت ...

باشه مرسی عزیزم

لطفا برای تو دلیم صلوات بفرست خدا حفظش کنه برام.خدایا ممنونم بخاطر همه چی.  
اره گلم ولی من میگم از ۳تیر حساب کن ....من ۱خرداد پری شدم ولی خیلی دیر مشخص شد ۵تا بی بیچک منفی داشت ...

اها پس از همون سه تیر حساب میکنم...واقعا شما الان ۸هفتتونه فک کنم یا ۹ چ جالب اصن اون ماهی ک پری نشدین ازمایش ندادین؟ حتما لقاحت دیر تشکیل شده چرا الان سنو نمیری برو ان شالله همه چی خوب باشه 

اها پس از همون سه تیر حساب میکنم...واقعا شما الان ۸هفتتونه فک کنم یا ۹ چ جالب اصن اون ماهی ک پری نشد ...

من‌دورو دیگه میشم ۱۰ هفته با پریودم ولی نمیدونم لقاح کی تشکیل شده نه ازمایش نرفتم ...۱۶ تیر رفتم سونو برام پروژستورون بنویسه هیچی ندید و نوشت شاید ساک حاملگی بعدا تشکیل شده خلاصه اصلا نمیدونم چی به چیه .عزیزم بیا تاپیک من نظر بده اگه باردار بودم واقعا باهم باشیم

عه ما با همیم. من 2 تیر آخرین پریودیم بود.. 1مرداد از دادم.. امروز اولین روز هفته پنجم

ارههه😍😍من الان پنج هفتمه یا ن ؟ من ۴مرداد از دادم بتام ۴۴۹بود دو روز دیگ میرم دکتر تو رفتی؟