2777
2789
عنوان

حس ششمی ها بیان !!!!!📢📢📢📢

74 بازدید | 12 پست

📢📢📢📢📢

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هوم

سلام عزیزم 

میخواستم بدونم انتقالیِ کاری مامانم درست میشه ؟؟

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
سلام عزیزم  میخواستم بدونم انتقالیِ کاری مامانم درست میشه ؟؟

سلام خوبی..

احتمالش ۵۰ ۵۰

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
سلام خوبی.. احتمالش ۵۰ ۵۰

من کی ازدواج میکنم

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕
سلام خوبی.. احتمالش ۵۰ ۵۰

مرسی گلم 😘

نمیتونی بگی میشه یا نه ؟؟ 🙃🙃🙃

مرسی گلم 😘 نمیتونی بگی میشه یا نه ؟؟ 🙃🙃🙃

نمیدونم میترسم حسم درست درنیاد ولی فکرگنم میشه 😄

حالا اون چیزایی ک گفتع بودم قبلا داره اتفاق میوفته؟

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
نمیدونم میترسم حسم درست درنیاد ولی فکرگنم میشه 😄 حالا اون چیزایی ک گفتع بودم قبلا داره اتفاق میوفت ...

اره عزیزم همش درست بود مرسی 😘😘😘😘

اصلا نترس هر چی میگی درسته گلم 💙

اره عزیزم همش درست بود مرسی 😘😘😘😘 اصلا نترس هر چی میگی درسته گلم 💙

فداتشم

انشالله