2777
2789
عنوان

بیایین کمک ،سوتی دادم پیش شوشو

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب نظرم اشتباه ک از تو بوده خب اما خودمون یا خودتم باشی شوهرتو خفه می‌کنی خواهر ی یکی دوروز بهش فرصت بده و مزاحم تنهاییش نشو و بعدش ازش معذرت بخواه و سعی نکن قانعه ش کنی چون حرف زشتی زدی ب نظرم

خیلی حرف زشتی زدی خب ! چرا اخه ؟!

چه میدونم یه چی گفتم حالا ،به خدا هیچ وقت اینجوری حرف نمیزنم من،اونم هیچ وقت گوشی من نگاه نمیکنه الان این دوتا اتفاق باید هم زمان بیافته ،اصن فک کنم برگرده خونه دیگه نتونم تو روش نگاه کنم

یادش می‌ره ... بیخیال 

امید وارم 

بد بختی اینه که دیروز باهم رفتیم یه جا من کلاس ثبت نام کردم که هفت صد تومن هزینش شد...

حالا اون فک میکنه من تو خیال خودم زرنگی کردم اونو از ش گرفتم

چه میدونم یه چی گفتم حالا ،به خدا هیچ وقت اینجوری حرف نمیزنم من،اونم هیچ وقت گوشی من نگاه نمیکنه الا ...

شانس توئه دیگه ، هرجور شده از دلش در بیار خیلی گناه داره

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞
امید وارم  بد بختی اینه که دیروز باهم رفتیم یه جا من کلاس ثبت نام کردم که هفت صد تومن هزینش شد ...

بیخیال بابا ... زن و شوهرینا دوست نیستین ک 

حساس نباش

با خدا باش و پادشاهی کن... خدایا این بارم چشام به دستای مهربونته ...از تنهایی میترسم خودت بغلم کن ...