2777
2789

۵ برج قسط شوهرم عقب افتاده بود بانک از حقوق شوهرم دو ملیون ونیم کم کرده حقوق شوهرم سه ملیونه هفته دیگه خواهر شوهرم با دامادش میخان بیان از شهرستان خونمون به خاطر بی پولی میخایم موتورمون بفروشیم خیلی ناراحتم از هیچ کسی هم نمی تونیم قرض کنیم دیشب از بس گریه کردم حس کردم قلبم داره از جا کنده میشه برامون دعا کنید وضع مالی مون خوب بشه 

عشق مثل یک شیشه انگور کنار افتادست که اگر کهنه شود مست ترت خواهد کرد...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگید بزارن برا یه وقت دیگه واجب ک نیست

نمیشه زنگ زدن به شوهرم هفته دیگه میان شوهرم روش نمیشه بگه نیان منم دارم همش حرص میخورم 

بگو مریضم  علایم  کرونارو بیار  بعد  که   نیومدن   بگو  کرونا   نبوده  موتورم  نفروشین   به  هیچ   وجه  چرا  قسط  و ندادین   معلومه  کم   میکنن

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

موتور نفروش دختر. می‌دونی چقد جنس گرون شده. اگر میتونی سوپری جایی نسیه بردار بگو ماه بعد که حقوق دادن تسویه میکنی. خیلی خرج نتراش مهمون اومد همش گوشت و مرغ نزار ساده بپز. خدا کمکت کنه

شفای بیماران خاصه داداشم که ام اس گرفته صلوات بفرستین لطفا. التماس دعا. 
بگو مریضم  علایم  کرونارو بیار  بعد  که   نیومدن   بگو  کرونا &nb ...

یه خرجایی پیش اومد نشد یه ملیون پول کرایه خونه میدیم ماه قبل عروسی بود نرفتیم ولی کادو دادیم  این همه قناعت میکنم اخرشم اینجور میشه

خانمى منم تو شرايط تقريبا مشابهم تو ديار غربت ، تنهاى تنها🙂تو همسرتو دارى من كه يك دختر جوون بي كسو كارم چي؟ امااااا امشب ميخوام دعا مشلول و يستشير بخونم😍😘مطمئنما حاجت روا ميشيمممممممم😌

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4769194/خانما-كمتر-از-يك-هفته-وقت-دارم-وگرنه-آواره-ميشم-چكار-كنم-پر-بازديد-بشه?page=1

به راننده تاكسى بگم:سلام خسته نباشيد حرم لطفا در بابل جواد😍به نزديكاى حرم كه ميرسيم بزور موهامو ميدم تو و چادر رو از كيفم در ميارم آماده ميكنم از تاكسى پياده ميشم و سعى ميكنم هرطور شده با نابلدى تموم موهامو بكنم تو و خودمو با چادر بپوشم ميرم جلوتر از در نون رضوى رد ميشم و به خودم وعده خوراكياشو ميدم،ميرسم حرم از ايست رد ميشم و وارد بهشششششششت روى زمين ميشم جايي كه هوا هميشه مطلوبه نه سرده نه گرمه بو حرم بو حاجت روايي بو عشق دورتادورمه دست ميكشم به در و ديوارش بوش ميكنم حسش ميكنم غرق شاديم خودمو بين مردم ميپيچونم با اينكه هيچ وقت دستم به ضريح نرسيده اما از همون دورادور سلام ميكنم و با امام مهربونم حرف ميزنم اين لحظه هاى پر از آرامش هزار بار تقديم به هممون😍😍😍واى واى بعد حرم ميدونى چي ميچسبه؟ ميدون ١٠ دى برى سوسيس بندرى و پيراشكى بزنى بر بدن😂😍التماس دعا