2777
2789
عنوان

دعانویس خوب مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 57670 بازدید | 124 پست
نه ولی دو جارو گفتن  یکیشو که خیلی خوب تعریف کردن هنوز نرفتم دوستم داره میره ببینم اگه جواب&nb ...

عزیزم سلام چیشد شما دوستتون رفت راضی بود؟من ی دعانویس خوب میخوام برای بازگشت معشوق و ازدواج سراغ دارید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من خوب نمی شناسم ولی اگر دعانویس سکونتی رو بهت معرفی کردن که تو نواب هست اصلا نرو فقط پول ...

سلام گلم سکونتی همون که پیرمرده ؟ سرش هیلی شلوغه ؟

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام

پیش بی بی نرین هییییچی حالیش نیست رسمن کلاهبرداره 

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام

عزیزم مشهد دعانویس خوب نداره یکی بودشاندیز بنام ظهرایی مرد پیر با دعا دختره جوون رو عاشق کرده بود اما اینم بگم دعاهاش همه چرت بود فقط برا خودش انگار جواب داد زن پیرشو ول کرد رفت با دختره و دختره هم خوب تیغیدش و فهمید دعاش میکنه راه کار یاد گرفت فاتحه پیرمرده رو خوند نرین پیش این اشغالا

تنها از یه استاد کار بلد نتیجه دیدم که واقعا بلده کسی که تونست همه چیزو راست بگه وگرنه خیلیا رفتم همشون چرا و پرت گفتن کارشونم  بی نتیجه بود.اسمش حجت عبادی دوستان تو چند تیپک که بحث کردیم دوستان میان ازم میپرسن شمارشو 09015640915میزارم اینجا بعد حرف زدن باهاش متوجه میشین چی میگم دقیق میگه کل زندگیو

واقعا هم کار خواستین به یکی بدین دقت کنین که حرفاش عین واقعیت باشه آدم کار بلدش مثل ایشون باید تعداد خونوادت و اول بگه بدونی که واقعا موکل داره

با سلام و احترام.شاندیز بعد از میدان دوم به سمت ابردهسر دوراهی سمت چپدعانویس سید ...همه میشناسنش

سلام هنوز هم هستن همونجا من خیلی مشکل دارم خیلی وقته دنبال یک دعا نویس خوب میگردم میشه لطفا راهنمایی کنید