چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :)) گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰
من دکتر نادری رو می شناسم که کارشون خیلی خوبه ایشون هم فوق تخصص پلاستیک انواع جراحی های پلاستیک رو انجام میده. مشاوره انلاین هم داره یه سامانه ای داره به اسم ماوراطب https://mavarateb.com/doctor/دکتر-داریوش-نادری اینم لینک نوبت گیری ش می تونی استفاده کنی عزیزم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
این لینک مشاوره آنلاین شونه؟ سایت ماوراطب عضو هستن؟ چه خوب. من تو این سایته از خیلی از دکتر ها مشاوره گرفتم این مدت که برای کرونا نمی تونم برم مطب. دکتر نادری پیج اینستاگرام هم دارن من نمونه کاراشونو ببینم؟
واقعا راست میگی. منم خیلی گشتم برای این موضوع. تا اینکه چند روز پیش یکی از دوستام گفت دکتر داریوش نادری ، یکی از بهترین جراحای پلاستیک هستن که مشاوره آنلاین میدن. الان من برای 12ام نوبت گرفتم و خیلی ذوق دااااارم. سایتیم که ازش نوبت گرفتم اینه
دکتر داریوش نادری فوق تخصص پلاستیک در تهران_پاسداران از بهترین های جراحی زیبایی بینی هستن من پیششون بینیمو عمل کردم و خیلی راضی بودم الان 1 سالی میشه که از جراحیم گذشته و خیلی خوشحالم ازینکه ایشون رو انتخاب کردم الانم بعد یکسال خواهرم تصمیم گرفته پیششون جراحی کنه که فهمیدیم سامانه مشاوره آنلاین داره که خیلی راحت تر شده کارهای قبل از عمل و در سریع ترین زمان ممکن مشاوره میگیرید و به کارهاتون رسیدگی میشه .
کار دکتر حدادی عالیه چون تشخیص و درمان شوند و من حسابی قبول دارم الان هم مشاوره آنلاین داره که راحت میتونم باهاتون هم صحبت کنم تصویری رو در رو باهاشون حرف بزنم مشکلاتمون بگم اگر داروی چیزی لازم باشه همون را برای نسخه تجویز میکنند
اگر برای جراحی بینی میخوای من مشاوره آنلاین دکتر مریم شرفی میشناسم که جراح پلاستیک صورت هم هستن و تازه اومدن ایران البته باید زودتر وقت بگیری چون احتمالا باید شلوغ باشن قبل عید از این لینک میتونی مشاوره انجام بدی