2777
2789
عنوان

چجوری اعصابمو کنترل کنم

180 بازدید | 26 پست

یه دختر پنج ساله دارم خیلی لجبازه اصلا حرف گوش نمیده وقتی یه چیزی خواست اینقد دادوبیداد و گریه میکنه منم نمیتونم خودمو کنترل کنم همش سرش داد میزنم یا تو اتاق حبسش میکنم ولی بازم کوتاه نمیاد در اتاقو اینقد میکوبه که نگو من چیکار کنم بتونم باهاش درست برخورد کنم من خیلی عذاب وجدان دارم چون همش فکر میکنم از بس سرش داد زدم اونم اینجوری شده

♥️♥️

واای نکن این کارو طفلی گناه داره بچه😭تو باید انقدر اونو سرگرمش کنی حالا به هر نحوی تا اون نخاد حالا شلوغ کنه واعصابتو خورد کنه،مثلا بشین باهاش نقاشی بکش،خاله بازی کن،برنامه کودک براش بزارو...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید اول رو خودت کار کنی...بچه س داد بزتی بدترش میکنه

کلی کتاب هست بخوان کتاب مادر کافی عالیه

بعد با بچه ت بازی کن...بگو بیا کیک بپزیم دسر درست کنیم..سرگرم ش کن...مسولیت بهش بده

چیزی میخواد میتونی در اختیارش بزار اگه گفتی نه رو حرفت بمون چون بعد چندبار نقطه ضعفت میگیره میدونه کجا و چطور ازت درخواست کنه

توی خونه مشکل یا بحث خانوادگی چیزی ندارین? از همون اولش اینجوری رفتار میکرد یا اینکه شما اعصاب و حوصله نداشتین باهاش بد رفتار کردین و حالا اینجوری شده بدتر شده رفتارش?

توی خونه مشکل یا بحث خانوادگی چیزی ندارین? از همون اولش اینجوری رفتار میکرد یا اینکه شما اعصاب و حوص ...

نه مشکلی نداریم من خودم زود عصبی میشم خودمم فکر میکنم بخاطر رفتار خودمه

♥️♥️

نه مشکلی نداریم من خودم زود عصبی میشم خودمم فکر میکنم بخاطر رفتار خودمه

موقعی میبینیم چیزی میخواد ولی مناسبش نیس آروم باهاش صحبت کنین با عشق و محبت قانعش کنین . یا اگه عصبی میشین چند لحظه با خودتون تنها بشین یه لیوان آب خنک بخوریم یذره فکر کنین که گناه بچه چیه اون که هم سن شما نیس که شمارو درک کنه شما باید درکش کنین نیازش رو برآورده کنین یا یه سرگرمی مناسب واسش جور کنین 

واقعا میدونم برخوردم با بچه خوب نیست ولی اون موقع نمیتونم خودمو کنترل کنم

همش نگین نمیتونم. اگه تمرکز کنین میشه .تمرین کنین یخورده تغییر بدین رفتارتون رو .موقع عصبانیت سعی کنین دور بشین ازون موقعیت.  طول روز اگه چیزی اذیتتون میکنه و نمیتونین با کسی حرف بزنینیه کاغذ بردارین تموم حرفاتونم و عصبانیتتون رو روی کاغذ خالی کنین حرف بزنین بنویسین.  توی اینترنت تحقیق کنین که چجوری با بچه رفتار کنین .این رفتارا بعدا تاثیر خیلی بد و جبران ناپذیری روی بچتون میذاره